!!!!! Boğaz Köprüsündeki Yol Bozukluğuna Dikkat !!!!!

Umarim biran once yapar bitirirler.
Bu sabah ruzgarla savasirken hic fark etmedim o bozuk alana girdim. Sanki altimda rodeo ati vardi. Zor tuttum kendimi dusmeden. Resmen rodeoda gibiydim hic abartmiyorum. arkamda biri olsa kesin duserdi.
Tam bir rezalettir bu yol.

aynı yere ben 2 hafta önce girmiştim, önce lastik patladı felan sandım, zor bela geçtim ordan.... motorlu bi polis abiye ilettim durumu, ilgilenirim dedi.... bi de bu tür durumlarda kaza oluşunca kusuru direkt olarak karayollarına veriyorlarmış... kaza yapan arkadaşlar rapor tuttursun hasarları için....

bi de bu tür durumlarda kaza oluşunca kusuru direkt olarak karayollarına veriyorlarmış... kaza yapan arkadaşlar rapor tuttursun hasarları için....
şubat ayında, merterde yol kusurundan dolayı kaza yaptım.
motor kaskoluydu ve zabıt tutturdum.
zabıtta yazan ise, benim kusurlu olduğum yönündeydi.
polis memuruna, yoldaki iki yamakara arasına ön lastiğin girdiğini ve hakimiyetimi bozduğu için kaza yaptığımı söylememe rağmen, zahmet edip, arabadan inmediler ve raporlarında yolun temiz, aydınlatma, uyarı levhaları vs.'nin tam olduğunu, kazanın sürücü kusurundan oluştuğunu yazmışlar.
yol hala aynı duruyor.
kimi, kime şikayet edeceksin?

benim dikkatimi çeken Avrupadan Asyaya geçerken en sağ şeritte köprünün ortasına kadar uzanan yassı hale gelmiş asfalt...tem in bazı bölümlerinde en sağ şeritte olan bişey...tırların ağırlığına dayanamayan asfalt bataklık gibi çöküyor ve tümsekler oluşuyor...siz bu tümseklere girdiğinizde lastiğiniz patlamış hissine kapılıyorsunuz...tehlikeli bir durum ...

asfaltı kazıyıp, üzerine mıcır dökmüşler ve mıcırlar yol geneline yayılmış köprüye girişte dikkat.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet mıcır dökmüşler aman dikkat.

komtan' Alıntı:
asfaltı kazıyıp, üzerine mıcır dökmüşler ve mıcırlar yol geneline yayılmış köprüye girişte dikkat.

alışkanlık edindiğim üzere ilk ayağı geçip hemen sağ şeridin sağına geçtim. yol bozukluğu yerinde mıcır yığını duruyordu ve mıcırlar genel olarak iki şeride yayılmıştı.
üzeri kapatılana kadar köprü geçişlerinde dikkatli olmak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar