Boğaz Köprüsünde Kaza

Günaydın arkadaşlar böyle sevimsiz bir haberi sabah sabah vermek istemezdim.:pale:
Sabah 1.köprüden geçerken kaza yapmış bir motor sürücüsü gördüm ambulans vs vardı.
Umarım ciddi bişey yoktur.kaza yapmış arkadaşa acil şifalar dilerim..

oooofff yaa harbı sabah sabah bende karsıya gecıcektım ıns cıdıı bısı deildir ısın suyu cıkmaya basladı zaten

Sabah : 8:55 'te boğaz köprüsündeydim bi kaza görmedim hangi istikamette idi ?

kadıkoy taksım yonunde muhtemelen saat 8.00-8.10 arasıydı..Kaza yapan motor sanırım chopper dı.

Son düzenleme:
kaza yapan motosikletin plakasına filan bakamadın sanırım :pale:

umarım hafif atlatılmış bir kazadır. ambulans da sadece tedbir için çagırılmıştır

Günaydın arkadaşlar böyle sevimsiz bir haberi sabah sabah vermek istemezdim.:pale:
Sabah 1.köprüden geçerken kaza yapmış bir motor sürücüsü gördüm ambulans vs vardı.
Umarım ciddi bişey yoktur.kaza yapmış arkadaşa acil şifalar dilerim..

kankacım zabahınan güzel haber verdin brevö...:pale:inşallah ciddi bir şeyi yoktur...

nettin kanka kaç km oldun makinadan memnunmusun...bu yaz bizim yazımız olacak unutma...

Bu sabah ciğ yağmıştı köprü üstü asfat ıslaktı belkide kaza sebebi budur gecmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur

Bu sabah işe gelirken ben de aynı kazayı gördüm, saat 8 civarıydı, motoru kullanan arkadaş yerde yatıyordu ancak kanamalı yarası yoktu ve bir yandan cep telefonuyla konuşmaya çalıştığını görünce içim biraz rahatladı. Umarım daha kötü bir durum yoktur. Burdan kendisine geçmiş olsun diyorum...

Motosikleti
ZX12R
:pale: :pale::pale: :pale:

kaza görüyorsunuz hemde motor,ve durmuyonuz ala ala..:silent:

dur iki dakkaa..bi bak motorucu nasıl bi konuş iyimisin de

ambulans çagrılmamış sa cagır..motorcuyu kıpırdatma kırıgı olarbiler.,

meraklı kalabalıgı bi dagıt..açılın açılın diye bi bagır..motoru kaldır ala ala..

ha işee gidiyon tamam ama bunları yapman 10 dk sürmez..

bu alemde en sewmediğim motor olan cezet ve mobileti bile sagda görürsem dururum..

4 tekerci ile kawga felan ediyorsa cezetciden yana olurum motoru bozuksa takım verirm

kaldıki chopper kazasına durmucam...peeeh...

Son düzenleme:

meraklı kalabalıgı bi dagıt..açılın açılın diye bi bagır..motoru kaldır ala ala..

bu alemde en sewmediğim motor olan cezet ve mobileti bile sagda görürsem dururum..

4 tekerci ile kawga felan ediyorsa cezetciden yana olurum motoru bozuksa takım verirm

sen eleştirirken haklısında adam karşı yöndeyse ve sen istanbul köprü üstü trafiğini bilmiyorsan bence yanlış eleştiri

arkadaşa bu arada geçmiş olsun :rendeer:

aynı kazayı aparat (cem) de görmüş az önce konuştuk. ancak polisler bekleme yapmaya izin vermedikleri için duramamış... eleştirinde haklısın ancak bazen durmak istesende duramıya biliyosun heleki sabah trafiğinde köprüde :pale:

Motosikleti
ZX12R
sen eleştirirken haklısında adam karşı yöndeyse ve sen istanbul köprü üstü trafiğini bilmiyorsan bence yanlış eleştiri

arkadaşa bu arada geçmiş olsun :rendeer:

motorcu kaza yapmış arkadaş...gerekirse köprüyü yıkıcan...

hep kaybetmeye mahkumuz zaten..hiç duydun mu motorun çarptıgı

araç sürücüsü öldü :silent: :silent: :silent:

marşa bastık mı 1-0 yenik başlıyoz zaten..duracan duracan duracan..bitti

motorcu kaza yapmış arkadaş...gerekirse köprüyü yıkıcan...

hep kaybetmeye mahkumuz zaten..hiç duydun mu motorun çarptıgı

araç sürücüsü öldü :silent: :silent: :silent:

marşa bastık mı 1-0 yenik başlıyoz zaten..duracan duracan duracan..bitti

arkadaşım sen gerçekten istanbulu bilmediğinden böyle yazıyorsun heralde değil köprüde durup karşı yöne gitmek motoru durdurup sırtını kaşıyamassın hemde sabah trafiğinde :bounce::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar