boğa kornası

Mersin İl Temsilcisi
sesi dinledim de daha çok inek sesi gibi geldi. baba sen istersen öküz kornası filan al :p

yahu gidip adam gibi ses çıkaran bi korna al mesela kornaya basınca şöyle desin

lo lo loooo çekülün uleeeyyyn,
la çıksana önümden baciiiiiii
çık len çık len çoh hızlıyyııım
gaçılııııııııııııııııııııııııınnnnnn

filan işte. ( malum adam gibi sesi olan bi korna tavsiyesi işte) :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam gibi sesi olan korna tavsiyesi ha :)

herkese teşekkürlerde biraz farklı olsun istedim dikkat çeksin öküz (ebube)herkes de var pek booğayı duymadım o yüzden:mrgreen:
polemik olmaz inşallah

bir aralar modaydı inek sesi cıkaran kornalar aego tabir faça arabalar takardı genelde

alma bence.yasak bu tür kornalar.
bende vardı öküz kornası(arkadaştan almıştım beleş diye:cherry:)geçen gün polis durdurdu ceza yazdı 55 ytl + cadde nin ortasında söktürdü :pr:rezillik :cherry:
tavsiye etmem:farao:

hadiya üzüldüm bende bandırmalıyım arkadaşta var benimde öküz kornası hergün basıyo yırttırıyo bişey diyen olmadı nerde söktürdüler sana havuzun orda bi ekip duruyo onlar mı? ido ya giderken

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bende hücum borusu sesinin kornasını arıyorum, dat diri dit dit dat diri dit dit datdiridirt dit diiiii dit :p

immmeeeeeieöööüüüm mömöööööüüüüüüüü
bundan bulursan al.

feyizoglu.com.tr deki kornaya bak derim. ben aldım.çok kuvvetli ses var.tırlar bile kaçıyor. ama söktürülecek kadar kötü de değil. internetten sipariş ettim.24 sat içinde elime ulaştı.çok düzgün çalışıyorlar.Ayrıca sesini de ilgili sitesine girip dinleyebilirsin. fakat orada duyduğun sesten daha kuvvetli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar