Body armour (koruma ceketi)

Arkadaşlar body armour kullanan varmı. Genellikle cross çular kullanıyor sanırm ama bizimde canımız can değil mi? Guvenli oldukları ortada, fiyatlar makul 80-100 euro arası fakat kullanışlımı(yaz ve kış için). Yada git bunun yerine tam korumalı bir mont almı derdiniz(Derseniz model ve fiyat verin lütfen)

MA1119.jpg

qwerter Resimdeki gibi body armorlar motocross ta yasanan yüksekten düşüşler için tasarlanmıstır. Oysa tam koruma montlar yüksek süratde asfalt la yaşanan sürtünmelere karşı dizayn edilmiş korumalardır. Sen kendi gereksinimini daha iyi karar verirsin ona göre secim yap derim. Ben motocross cu oldugumdan Protective gear denilen Yukarıda resimde gözüken korumalardan kullanıyorum.

hangi resim nerede ??? bende istiyom
ayrıca öle ucuz da deil yahu kask alırken sorduydum eleman 300 euro çekmişti. bende geçiyodum ugradım deyip devam ettiydim... zaten kasak ve eldivenler 300 ytl'ye maloldu.

OK resim şimdi geldi... hoş bişiye benziyo.... alına bilir kanatimce :queen:

Arkadaşlar cevaplar için saolun fakat pek popiler bir koruma aracı değil sanırım. Çünkü kimse çıkıp ben kullandım yada kullanıyorum şöyle iyi veya kötü demedi. Fakat illaki kullanan vardır.Kullanan yada kullanmış bir arkadaş varsa deneyimlerini bizimle paylaşırsa 10 numara olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar