Bodrumlu MT Üyelerinin Dikkatine

Merhaba arkadaşlar. bu tarihlerde iş için bodrumda olucam hafta sonu ile birleştirdim ki 1 günü de kendime ayırayım. motorla gezmek geldi aklıma. oturduğum yerden araştırdım ama 250 cc lik bir cruiser ın günlüğü 70 ytl açıkcası biraz pahalı geldi bana. Bodrumda olan MT üyelerinden bu konu hakkında yardım bekliyorum motorla dolaşmak istiyorum bodrumda eskiden öğrenciyken orada hep hevesle bakardım. şimdi yapmak istiyorum.
help help help:silent:

bana tam tarihini bildirebilirsen, bir şeyler bulmaya çalışırım. ama 70 ytl çok değil, yinede biraz daha düşüğüne bir şeyler ayarlayabilirim sanırım. cruiser mi istiyorsun mutlaka. yada neler olabilir başka. tarihleri ve istediğim motorun cinsini bekliyorum. bir araştıralım bakalım.

sağol dostum birollar petrolün karşısındaki yere arkadaşım sormuş kymco venox (arkadaşım renox dedi ama sanırım venox dur diye düşünüyorum) için günlük 70 lira demiş. ben de 250 lik cruiser var ve bayağı alıştım bocalamamak için aynı tür birşey istiyorum ama hacim olarak bu kadar yeterli.
tarih olarak bu tarihler arasında orada olucam sanırım cumartesi ya da pazar gününü kendime ayırabilirim. cruiser olmazsa da sağlam bir vitesli kymco pulsar tarzı bir motor da olabilir.
tekrar teşekkürler.

Bodrum MT ile ha... ha ha ha :mrgreen: :mrgreen: gezmek ha.. ha ha ha ha :mrgreen: :mrgreen: Hiç güleceğim yoktu ha ha ha ha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hafta sonu marmaris'e gel Göcek taraflarını gezeceğiz.:cat:

@banro sağol dostum

tek takılıcacaktım ama valizimi hazırlarken evdekilere yakalandım montla kaskı alamiicam üzgünüm :pr: :salut:

arbetus sen bir tane mont al o kafi motor üstünde sıcak tutsun yeter...haftasonu marmarise gelirsen(gerçi BBRR den daha teyit gelmedi)fethiye yapmayı düşünüyoruz muğla mt olarak gelirsen senide aramızda görmekten mutlu oluruz.

arbetus sen bir tane mont al o kafi motor üstünde sıcak tutsun yeter...haftasonu marmarise gelirsen(gerçi BBRR den daha teyit gelmedi)fethiye yapmayı düşünüyoruz muğla mt olarak gelirsen senide aramızda görmekten mutlu oluruz.

gezi için gelsem seve seve ancak bodruma teknik destek için geliyorum kalan zamanda biraz dolaşayım dedim ama dün okul harcı olarak 680 lira ödedim 580 diye hesaplıyordum. değil motora binmeyi dönüşte sabiha gökçen havalimanından taksiye binebilirsem ne mutlu bana :pr: neyse gazetelerde istanbul bodrum arasında feribot seferleri düzenleneceğini duydum iskele inşaatına başlanmış o zaman gelirsem marmaris falan yaparım artık. başka bahara kaldı.

bu arada XEYNA hanım' a çok teşekkür ederim benim için bayağı uğraştı hatta bana günlüğü 50 ytl den 250 virago bile buldu. çok heveslenmiştim ama kısmet diilmiş.

saygılar.

ne yapalım arbetus, kısmet değilmiş, bir dahaki sefere inşallah. ayrıca motor işini takma kafana, ne zaman istersen, yardımcı olmaya çalışırım :) ışık ve sevgiyle...

işte mucize diye buna denir Xeyna sana çok teşekkür ederim bu imkanı sunduğun için viragoyu kiralaım ve gezerken çok zev aldım hatta yediğim 104 ytl ceza bile bu zevki ve mutluluğu gölgeleyemez. motorun egzostundan çıkan ses büyüleyici sanki 600 lük motor varmış gibi sesi vardı makinanın tadı damağımda kaldı. kontrol süper çok kolay alışıypr insan hemen hemen 100 km yaptım.
işte bu da motoru teslim etmeden önceki fotomuz.

:) senin için sevindim Arbetus, ama ceza ne iş anlayamadım? Geçmiş olsun:) Bula bula seni mi buldu burda polisler ceza yazacak. bende bodrum'da denetim yok diye üzülüyordum :) sanırım artık üzülmeyeyim, baksana taa! nerelerden gelip, ceza yemeyi başarmışsın. ama içine sinmesine sevindim gerçekten. ışık ve sevgiyle kal.

bana verilen açık kask sürekli rüzgarda hareket ettiği için rahatsız olmuştum turgutreis dönüşünde ise bu rahatsızlıktan dolayı biraz da dalgınlık takmayı unutmuşum. durmak için müsait biryer arıyordum en müsait yeride trafik ekibi kapmış :) ruhsatıda olmadığı için motorun + bir ceza daha yedik. neyse geçmiş olsun artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar