Bodrum'dan Selamlar..

Selamlar arkadaşlar..

İsmim Mehmet Kambur. 1977 Bodrum doğumluyum, turizm ile uğraşıyorum..

Motor yaşamım biz bebek denilecek yaşlardayken dedemin ben ve kuzenlerimi denize götürdüğü Java'sı ile başladı.. Dedemin mesleği icabı her köyü Java ile gezerdik , " tın tın tın " sesi ve mavi dumanı çok küçük yaşta içime çektim .. Sonra dedem yaşlandı ben büyüdüm ve bir gün Honda NX 250 ile tanıştım henüz ergen yaşlardaydım, düşe kalka öğrendik , 17-18 yaşlardaydık doğru- yanlış tayini tam olarak mantıklı değildi tabiki, birgün sabah çok sevdiğim bir dostumun motor kazasında öldüğü haberi ile uyandım .. işte o gün motora binmeyi bıraktım ama sizlerinde bildiği gibi motor çok ayrı bir zehir ve geçen sene o zehire dayanamayıp yıllar sonra Ekim ayında 2007 model 6000 km'de XT 660 X aldım..

image054g.jpg

4000 km yol yaptıkdan sonra vibrasyon ve uzun yolda yorucu olması nedenlerinden dolayı Turuncu kızdan ayrılıp 4 Mayıs günü yeni Siyah kısrağımı 2005 Model 6300 km'de (motor şansım 6000km ile açıldı ) TDM 900 A'yı aldım ,

imag0174o.jpg

Sevgiler,Saygılar..

Mehmet Kambur

saygi sevgi bizden efenim..merhabalar..motorunuz cok karizma..ins sizin de dedeniz gibi torunlariniz olur siz de onlara motosiklet sevgisini asilarsiniz.ama o zaman bu tdm900a simdinin javasi olur :p

Aramıza hoşgeldin :cat:

Bodrum'da nerde yaşıyorsunuz? 19 MAyıs'ta kısmet olursa Turgut Reis'e annemi ziyarete gideceğim. Annem yaz - kış orda olduğundan dolayı bir ayağımız sürekli Bodrum'da :)

Herkese çok teşekkürler..
Aramıza hoşgeldin :cat:

Bodrum'da nerde yaşıyorsunuz? 19 MAyıs'ta kısmet olursa Turgut Reis'e annemi ziyarete gideceğim. Annem yaz - kış orda olduğundan dolayı bir ayağımız sürekli Bodrum'da :)

Omurça Mahallesindeyim, İş yerim Atatürk Caddesi üzerinde sayılır.. Bodrum içine gelmeniz olursa beklerim..

bizimde güllükte ev var bende yazları oralardayım ,bodrumda nerde çalışıyorsunuz.

Aramıza hoşgeldiniz, ben de Bodrum'danım yaz kış burda ikamet ediyorum yaşım 16 :)
Bir gün fırsat olursa tanışmak isterim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba.mt ye hoşgeldin iyi forumlar

Herkese çok teşekkürler..

bizimde güllükte ev var bende yazları oralardayım ,bodrumda nerde çalışıyorsunuz.

Bodrum içinde kendi otelim var, Nil Otel..
Aramıza hoşgeldiniz, ben de Bodrum'danım yaz kış burda ikamet ediyorum yaşım 16 :)
Bir gün fırsat olursa tanışmak isterim...

Tabiki bende isterim , sürekli iş yerimde oluyorum malum sezon açılıyor.. beklerim herzaman..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar