Bodrum'da Motosiklet kiralama?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bodrum da mini motosiklet kiralamadan şaşmayın.hem personel hem işletmeci hem motorları aşırı profesyonel ve kaliteli.fiyatlar da gayet uygun.
çok teşekkürler mini motosiklet :)

2014 de bizi tercih eden ve memnun kalan misafirlerimiz gibi 2015 YAZ SEZONUN DA MOTOSİKLET KİRALAYIP MEMNUN KALMAK İSTEYEN misafirlerimiz bizi daha yakından tanımanız için www.minirentalservices.com adresinden kurumuzu inceleyebilirsiniz ve KALİTEYİ SİZDE YAŞAYABİLİRSİNİZ..
Ayrıca motosiklet.net ailesine ve bu platform da kurumuza referans olan değerli misafirlerimize de M.R.S. olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.
M.R.S. yönetim

Öncelikle bende Bulgaristandanım Zdravey.Hemşerim sana Motoroads.com şirketini önerebilirim ben daha önce bu şirketten kiralamıştım Roma için fakat Bodrum için de hizmet veriyorlar. türkçe de hizmet veriyorlar bilgiğime göre

Öncelikle bende Bulgaristandanım Zdravey.Hemşerim sana Motoroads.com şirketini önerebilirim ben daha önce bu şirketten kiralamıştım Roma için fakat Bodrum için de hizmet veriyorlar. türkçe de hizmet veriyorlar bilgiğime göre

öncelikle Türkçe desteğini bulamadım sitede seçeneklerde de il olarak sadece istanbul ve antalya var .

Son düzenleme:
2014 yılında yaz öncesi bende havalimanından fizzy kiralamıştım hatta eşim için sıfır pempe kask jelatinli olarak getirmişlerdi , bir motor işim olursa kesinlikle miniyi tercih ederim güzel çalışıyorlar ve ilgililer gerçekten tekrar teşekkürler

cenk Ç.

Günlük 60 liraya motor kiralanabiliyosa siz de para kazanabiliyosanız ne güzel. 2011 yılında Bodrum'da günlük 30 liraya scooter kiralamıştım. O zamanlar ortalama trafik sigortası 40 lira civarıydı şimdi ise en az 500 lira. Tabi Muğla plaka biraz düşük çıkar ama yine de 60 lira kira artan maliyetler ve motor fiyatları düşünüldüğünde çok uygun.

Merhaba arkadaşlar. Bodrumda motor ve araba kiralamak isteyenler irtibata geçebilir 0538 500 0017 . Facebook sayfamız https://www.facebook.com/habesoglurentacar48/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar