söylemekten dilimde tüy bitti, bu "serbest bırakılma" işi tutuksuz yargılanma anlamında, medyanın devamlı manipüle ettiği bir konu.
söylemekten dilimde tüy bitti, bu "serbest bırakılma" işi tutuksuz yargılanma anlamında, medyanın devamlı manipüle ettiği bir konu.
Aynı dilden konuşuyoruz sayın abim bak sende diyorsun. Hapis cezası yok işte. Bu bir kısır döndü. Hapisanelerde yer yok çünkü suçlu çok. Bu durumda suç işleyen rahatça tahliye oluyor. Diyorum ki hapse atma adamı elini kes bir daha yapamasın. Zaten emin ol bu suçun cezası bu olsa kalıbımı ortaya koyuyorum ki suç oranı yüzde 90 düşer.
Osmanlı hayranlığı yapmıyorum ben. Örnek verdim oradan. Adamlar ne yapsın. 80 yıldan beri bazılarının berbat perişan ettiği bir ülkeye nefes aldırmak kolay iş değil. Ne hale geldiği ortadaymış falan boş bu muhabbetler baydı.
Bu bilgi yanlış, bahsedilen sayı hırsızlık nedeniyle eli kesilenlerin sayısıdır. 600 yıl boyunca hiç hırsızlık olmadığına inanmak da bizim insanımıza özgü bir şey olsa gerek ?? Nasıl bir eğitim sistemimiz varsa artık ???600 yıllık osmanlı imparatorluğu kayıtlarında niçin 32 adet hırsızlık vakası var?
Hee tamam. Zaten içerde 5 yıl yatan adam çıkınca tekrar yapmıyor değil mi? Hiçbir insan aklı insanların alışkanlıklarını bertaraf edecek statüde değil canım. Allah emretmişse çözüm orada.
Bodrum'da motosiklet hırsızlarına operasyon
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir motosiklet tamircisine yapılan operasyonda yaklaşık 500 bin TL değerinde çalıntı lüks motosikletlere ait parçalar bulundu. Gözaltına alınan tamirhane sahibi 24 yaşındaki A.E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Gümbet Mahallesi Turgutreis caddesi üzerindeki bir motosiklet tamircisine operasyon düzenledi.
26 Kez motosiklet hırsızlığından kaydı bulunduğu belirlenen işyeri sahibi A.E. gözaltına alındı.
İşyerinde yapılan aramalarda 1 çalıntı motosiklet ile çalıntı motosikletlere ait olduğu belirlenen yaklaşık 500 bin TL değerinde parça ele geçirildi.
İfadesi alınmak üzerde emniyete götürülen A.E. işlemlerinin tamamlanmasınan ardından adliyeye sevk edildi.
http://www.cnnturk.com/turkiye/bodrumda-motosiklet-hirsizlarina-operasyon?page=5
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------
Şimdi bu şerefsiz 26 kere yakalanacak ve bu eleman rahat dışarıda olacak.Ya arkadaşlar nasıl bir ülke burası..