Bodrum

Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim :)
Babamın iş dolayısıyla buraya taşınmak zorunda kaldık hiç bir yeri tanımadığım bilmediğim için vakit buldukça motorla turluyorum fakat tek başına bir yerlere gitmenin zevki benim için hiç bir zaman olmamıştır..Buralarda olan varsa buluşalım bir çay içelim denize girelim bişeyler yapalım :cherry: İyi forumlar herkese..Kazasız sürüşler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba bende bodrumdayım sürekli kullandığın bir ilaç varmı ? ailende böbrek hastalığı geçiren varmı ? birde kan grubunu yazarmısın ?

birlikte gezeriz :D

Merhaba bende bodrumdayım sürekli kullandığın bir ilaç varmı ? ailende böbrek hastalığı geçiren varmı ? birde kan grubunu yazarmısın ?

birlikte gezeriz :D

İlk sorulara anlam veremedim ama :cherry: Bipolar teşhisi olduğu için bazı ilaçlar kullanıyorum..Böbrek hastalığı geçiren yok çok şükür kan grubumda A Rh+ .. Turgutreisteyim ben özelden yaz konuşalım :)

1.5 ay evvel yazsa idin , şu pulsarınla tur atardım denemiş olurdum, ormancılarda idim, seneye artık^^.

kısmet diyelim..burdaki motor kullanan kişiler öyle ulaşım amacı olarak kullanıyor zevk veya hobi olarak değil kimsenin buralarda olmamasının sebebi bu sanırım. :)

Yahu napcan kimseyi? Vur yola, turgut reis bodrum arasındaki bütün koyları karış karış gez. Ne işin olur insanla?

DKN

oralarda olan yoksa da bi telefonuna bakar herkesi toplaman. biraz deniz, biraz uyku, bütün isteğim buydu. bir zamanlar aşık olmuştum ama şimdi ismi neydi unuttum. bodrum bodrum

Son düzenleme:
Ahaha yorumları kess :cherry: ya her gün turgutreis-bodrum yapıyorum tek başıma gidip bir sigara tüttürüp geri geliyorum öyle iniyimde sahilde gezeyim diyen bir insan değilim bütün koyları da dolaştım gümbet bitez yalıkavak türkbükü..ben tek başıma gezmeyi sevmiyorum heralde ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar