bodrum yolları...

Merhabalar ben atıl 17 yaşındayım.Motor ehliyeti almak için yaşım tutuyor,
para biriktirip okula yeni kasa 125 cbr ile gitmeyi düşünüyorum.Henüz ehliyet almadım ve motoru temin etmedim.Günlük gidiceğim toplam yol 45km. civarı
cbr 125 istememdeki maksat, yolların scooter için biraz engebeli ve kötü oluşu biraz araştırma yaptım cbr 125 yeni başlayanlar için oldukça uygun bir motorsiklet.Ben sizlerin de bu konuda kidüşüncelerini almak istedim.
Sevgiler Saygılar... ::sos::

güzel motor, tamir masrafını benim gözüm yemediği için almadım bunu. bir de 3 gün içinde motor alma fikri oluşunca gözüme ilk güzel geleni almıştım. keşke de cbr alsaydım diyorum. scooterim iyi güzel ama yavaş işte. 90ı geçmiyor... cıbır iyidir.

vitesli motosiklet tecrüben nedir az çok belli oluyor. Ilk motorun olacağı için illa ki birgün o motor yatacak 200-300TL(insaflı söyledim) grenaj masrafı için
"önemli değil yaptırırız" diyorsan cbr 125 güzel motordur. Korumalara ayırman gereken bütçeyi de düşünerek Ikinci el temiz ybr tarzı kaporta az olan bir motor alırsan acemiliği daha hesaplı atlatır, ikinci motoruna temiz temiz binersin.

Acil e katılıyorum. İlk motor olarak grenajsız bir şey seç bütçen kısıtlı ise

hiç motorsiklet kullanmadım diyebiliriz, arkadaşların motorlarıyla 5-10km den fazla yapmamışımdır,o da vitessiz yani scooter tarzı otamatik vites. dediğiniz gibi 2.el bir ybr daha mantıklı gözüküyor

Hoşgeldin Atıl
öncelikle ehliyetini al, bu zaman zarfında araştır forumları oku ,
kendin daha sağlıklı karar vereceksin o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar