Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
way massallah Yamaha sponsor sanirim bodruma ben resimlerde sadece yamaha goruyorum. Yuregimde enduro var ama bu Yamaha Fz-6(naked) yi her gordugumde deli oluyorum cok ama cok guzel bisi yaa...
Moon light 'in sokagi degil mi orasi? 7 senem gecti beeeeee, o sakaklarda cok karsilasmisizdir belki de.... korfez bar karsi sokakta
saglicakla kal, az kaldi geliyorum...
mes paylaşım i,çin teşekkürler
uzun zaman oldu bende gelemedim kısmetse bu yaza inş. ya dostum hakkaten körfez bar yerinde duruyormu hala özlemişim beaa çok saol resimler için hey gidi tatil günleri
Aaah ah..Yahşiyalı'da yazlığımız vardı.Pisi pisine satıldı,gitti.Hersene misafirler ağırladığımız evimiz yok ama bodrum adamın kanına bi girdimi bi daha iflah olmassın,pansiyon da olsa gider o daracık sokakları tavaf edersin.
Askerlikdi şuydu buydu derken,3senedir hasret kaldım valla
way massallah Yamaha sponsor sanirim bodruma ben resimlerde sadece yamaha goruyorum. Yuregimde enduro var ama bu Yamaha Fz-6(naked) yi her gordugumde deli oluyorum cok ama cok guzel bisi yaa...