Bodrum Soğuk ve yağışlı :)

Oooooo...Hasan paşam Hayırlı olsun...Gülegüle tekere gelesin..

Valla sevindim be...Yakışıklıymış kerata da...

Allah seni sevdiklerine bağışlasın..

Bol rüzgarlı ve neşeli km'lere paşam...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...

Hayırlı olsun kazasız belasız.. güzel makına... ne yaktı ne kadar yaktı? bide kaça aldın makınayı sorması ayıp olmazsa ?

Hayırlı ugurlu olsun cok guzel motor :) Güle güle kullan kazasız belasız..:) Ya bişi soracagım hep soyluyorlar bunu bu motorda kesıcı mı yok ??? O yuzden de fazla gazlayıp Grank pıston vs vs cabuk bıtıyormus öyle mi ?

Arkadaşlar herkesin iyi dilekleri için teşekkürler...:)

Hayırlı olsun kazasız belasız.. güzel makına... ne yaktı ne kadar yaktı? bide kaça aldın makınayı sorması ayıp olmazsa ?

teşekkürler vasco sorular içn

ne yaktı -- kursunsuz benzin :p
ne kadar yaktı valla 100ytl civarı yaktı heyecandan yagmurdan ne aldıgımı hatırlamıyorum...:mrgreen:

Hayırlı ugurlu olsun cok guzel motor :) Güle güle kullan kazasız belasız..:) Ya bişi soracagım hep soyluyorlar bunu bu motorda kesıcı mı yok ??? O yuzden de fazla gazlayıp Grank pıston vs vs cabuk bıtıyormus öyle mi ?

Sağol dostum iyi dileklerin için valla ben redline 1-2 kez girdim ama sonuna kadar denemedim yok diyolar çokda onemli değil ben keserim onun devrini :)

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun..
Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin..
Hasan abimm...

Oooooo...Hasan paşam Hayırlı olsun...Gülegüle tekere gelesin.. İnşallah abi sağol

Valla sevindim be...Yakışıklıymış kerata da... Evet bende beğendim :p

Allah seni sevdiklerine bağışlasın.. AMİNN Abi

Bol rüzgarlı ve neşeli km'lere paşam... İNSALLAH abi hep beraber

.
.:queen::queen::queen:

Hayırlı uğurlu olsun..
Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin..
Hasan abimm...

Sağol serhatcım darısı başına insallah..:rendeer:

Son düzenleme:
Hasanım devrem,hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın ,pişman olmayacağına emin olabilirsinn,metehan gibi işbirlikçi ajanların taktik ve stratijisine sakın kanma,hatta sallamaa bilee:cherry:

HeadQ. hayırlı olsun,keşke ben de alacak olsamda Fizandan alıp getirsem:queen:

Hasanım devrem,hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın ,pişman olmayacağına emin olabilirsinn,metehan gibi işbirlikçi ajanların taktik ve stratijisine sakın kanma,hatta sallamaa bilee:cherry:

Sağol isocum inşallah güle güle bineriz sağol düşüncelerin için :mrgreen:

HeadQ. hayırlı olsun,keşke ben de alacak olsamda Fizandan alıp getirsem:queen:

PIERzig darısı başına abi inşallah hayallerinin makinesini alırsın..:)

Son düzenleme:
Hasan abı Hayırlı Ugurlu Olsun Allah Kaza Bela Gostermesin Güle Güle kullan abi .. :rendeer:

Cok guzel bı secım yapmısın abı.. Bi tur vercenmı :queen::queen:

Topıc eskı kasar gıbı olmus ama.. Ben yıne dıcem :queen:

Hasan abı Hayırlı Ugurlu Olsun Allah Kaza Bela Gostermesin Güle Güle kullan abi .. :rendeer:

Cok guzel bı secım yapmısın abı.. Bi tur vercenmı :queen::queen:

Topıc eskı kasar gıbı olmus ama.. Ben yıne dıcem :queen:

Sağol kardeşim daha iyilerine sen binersin inşallah darısı başına :)

szr

Şimdi gördüm; çok hoş görünüyor, Allah kazasız belasız, güzel günlerde binmeyi nasip etsin; bu arada bişey sorayım ; sanırım önceki motor scooter dı; nasıl oldu vitesli hyosung seni otomatik keeway den sonra yordu mu vites olayını çözdün mü ,, umarım saçma bi soru olmamıştır:wiinkk:

Şimdi gördüm; çok hoş görünüyor, Allah kazasız belasız, güzel günlerde binmeyi nasip etsin; bu arada bişey sorayım ; sanırım önceki motor scooter dı; nasıl oldu vitesli hyosung seni otomatik keeway den sonra yordu mu vites olayını çözdün mü ,, umarım saçma bi soru olmamıştır:wiinkk:

Hehe sağol dostum evet ARN vardı bundan önce aslında cup motor kullanmıştım bir iki kez vites olayını ordan az buçuk çakıyorum diye biliyodum ama farklıymış yerleri,muğlaya kadar boşu bulamadım ama :queen::queen:

Otomobil kullanmanın faydası oldu şimdi hiç sorun yok gayet dengeli zaten makine hala üstüne oturunca salak oldugumdan yorulamadım...:)

szr

Helal olsun, sadece cup tecrübesi ile taaaa Mugla dan avcılar a üstelik 250 lik vitesli bi motoru ve o kadar yağmur altında getirmek büyük başarı; sancılı bi alım olmuş ama buna değecek İnşallah:)

Helal olsun, sadece cup tecrübesi ile taaaa Mugla dan avcılar a üstelik 250 lik vitesli bi motoru ve o kadar yağmur altında getirmek büyük başarı; sancılı bi alım olmuş ama buna değecek İnşallah:)

Sağol usta aslında bizimkisi aşkın ve cehaletin birleşimi bazen kızmadım değil kendime ama hiç pişman olmadım önemli olanda bu sanırım :p

headquarters öncelikle hayırlı olsun diyorum..
Ve bişi sorcam motoru nereden aldın?
Ve kazalı falan dediler mi??
Ben de bodrumdan oldğm içn bu motoru hatırlıyor gbiyim ama bi soriym dedim..

headquarters öncelikle hayırlı olsun diyorum..
Ve bişi sorcam motoru nereden aldın?
Ve kazalı falan dediler mi??
Ben de bodrumdan oldğm içn bu motoru hatırlıyor gbiyim ama bi soriym dedim..

Valla hocam yatmış dediler banada boyandı dedi eleman bilerek aldık kazalık bi durumu yok ama eski durumunu bilemem gittik baktık maşasına şasesine fiyat da cazipdi aldık cenkaya dan aldık ibrahim beyden versa bi bilgin alıyım özelden bodrum küçük yer duyulmuştur belki :silent:

mesajı attım abicm...............

aykan ben yalıkavaklıyım..
Sen neresindensin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar