bodrum sky team timi=)(tim mim yok yanlız=))

ha ugly senin lastiklerde bende jantlarida aldim enson

ingilteredeyim ben suan agustos basi felan izne gelicem

Son düzenleme:
sen ne yaptin, motoru oraya bıraktık, tek tek parcalamıssınız:mrgreen: ben simdi neye binecegim...

ingiltere desin demek, o zaman bana adresi verde gideyim motoru alayim Bodrumdan, gezeyim biraz.. modifiye yapayım ona, kendisine gelsin biraz;)

kros amacli kullanacaksan iyie banziyo walla hayirli olsun kardesim senide aramizda gormek guzel olucak
bir skycan daha katiliyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam hevesim kurasağımda kaldı motor pert diyolar vazgeçtim..

Kafa grenajı çok süper olmuş nerden temin edebilirz yardım edersenn sevinirimm pm atabilirsin.....

walla ben onu uglychild kardesimden aldim oda yurt disindan getirmis bende suan yurt disindayim agustos basi gelicem gelirken bi iki tane o grenejlarda getiricem insallah ha bide oole kafa grenejlarini ebay den de bulabilirsin

Son düzenleme:
Bende ciddi ciddi düşünüyorum bu makinelerden.. Kronik bir problemleri varmı bunların beyler..?

Abiii takla atıyon mu bunla :mrgreen: :mrgreen:
Kafa grenajı degistirmen ii olmus uzaylı gibi olmus motor

Abiii takla atıyon mu bunla :mrgreen: :mrgreen:
Kafa grenajı degistirmen ii olmus uzaylı gibi olmus motor

yok abi uzaylilara deil cinlilerin kendisine benziyo makina abi oo buyuk bi porblem cikarmadi walla daha sadece titresim sorundu aldiim siralar onuda hallettim simdiye kadarda hic yolda birakmadi. Takla atmiyom abi travis pastrana hesabi double back flip atiyom:queen::queen::queen:

titreşim olayını nasıl çözdün arkadaşım
ben sırf o yüzden sattım bitane supermoto skyteam

titreşim olayını nasıl çözdün arkadaşım
ben sırf o yüzden sattım bitane supermoto skyteam

dostum bu konuda iyi isler cikaran bi usta wardi saplamalari takozlari ve tum civatalari deistirdik titresim diye bisey kalmadi ondan sonra dier sitelerde mesela arkadaslar 90 dan sonra motorun uzerinde durmak imkansiz diyolar dooru da soluyolar aslinda ama dediim gibi saplamar felan deisince motorda titresim kalmadi 135 goru benim cinli yinede titresim yok oole normal gidersen 90 100 hic hissetmiyon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar