- Motosikleti
- Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
- Konu Yazar
Biliyorum...
Biraz gecikmiş bir rapor ama (3-4 ay gibi) gene de paylaşmak istedim.:wiinkk:
Birçok ilden hareketle (biz Antakya'dan yola çıktık) gerçekleştirdiğimiz Bodrum Seyahatimiz ve Hakkı Orun'un davetiyle evinde yaptığımız geleneksel CBF-TR İ.H. buluşmamız, katılımcıların sorunsuzca evlerine dönmeleriyle son buldu. :cat:
Antakya Gurubu olarak 4 motosiklet (CBF 1000, R-1, DL 1000, 600 F) ve 5 kişi (Güven, Bülent, Suat, Edip, Fero) 19.802 km de başladığımız yolculuğa, 22.380 km. de Antakya'da son verdik.
2578 km. yol yapmışız. :cherry:
Bu seyahatte ve toplantıda katılımlarıyla neşemiz neşe katan tüm arkadaşlarımıza;
Evini bize açarak fevkalade güzel birkaç gün geçirmemizi sağlayan sevgili Hakkı Orun'a teşekkür ederiz.
Yavaş yavaş raporumuza başlayalım.
Toplanma noktamıza hareketten önce km. belirlememizi yapalım.
Toplanıyoruz.
Artçımız Fero görünüyor önce. (Fotograf makinamı artçı olduğu için Fero'ya teslim ettim. Ben de görüneyim biraz.:cherry: )
Sonra Bülent,
Derken Suat,
Ve en son Edip geliyor.
Hazırız.
''Bodrum yolcusu kalmasın'' anonsumuzdan sonra yola koyuluyoruz.
Biraz yol görüntülerine bakalım.
Belen'deyiz.
Otoyola giriyoruz.
Mehmet Çulcu ile buluşacağımız Adana Mola Tesisleri'ne geliyoruz.
Çulcu görünürde yok.
Arıyoruz...
Maalesef Çulcu'nun gelemeyeceğini öğreniyoruz. Durmaya durduk, 15 Dk. çay ve sigara molası veriyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
Mola'da molamız bitti.
Tekrar yollardayız.
Pozantı'ya doğru tırmanıyoruz.
Pozantı'ya ulaşmadan yakıt ikmali için durmamız gerekiyor. Ne de olsa gurubu oluşturan motosikletlerden ikisi sport.
Bu arada ilgili mercilere yol raporu sunuluyor.
Acıktık. :tonqe: Henüz kahvaltı yapmadık. Bir an önce Pozantı'ya ulaşmamız lazım. Devam.
İşte güzel bir yol fotografı.
Önce bir çorbacıya kapağı atıyoruz. Ama ne fayda. :aglak: Sabah servisi bitmiş.
Pala'nın Yeri bizi paklar diyor ve oraya doğru yönleniyoruz.
-Abooowww... Moturcular geldi valla...:cherry:
Evet, gerçekten de iyi bir kahvaltı yaptık burada.
Fero'nun kahvaltıdan daha önemli işleri var.
Burada çok oyalandık. Bu gidişle hedefe varışımız sapacak. (Birbuçuk saat kahvaltı mı olur yahu ? )
Devam...
Pozantı-Konya yol ayrımı arasına yapılan parasız otoyol açılmış. Çok ta iyi olmuş.
İşte Konya'nın o bitmeyen dümdüz yolları.
Ben motosiklet uzerindeki sportif hareketlerime başlıyorum.
Konya'ya 20 km kala yakıt için tekrar duruyoruz. Bu istasyonda izzet ikram çok iyi. Bülent buranın güvenlik sistemini yapmış. İzzet ikram onun için. (Teşekkürler Bülent. )
Sohbet muhabbet, bir 45 dk.yı da burada yedik.
Tabii bu 45 dk. Suat için bulunmaz fırsat oluyor. Belini dinlendiriyor. (R-1'le çıkıcan mı bidaa bakiim ? )
Hadi gidelim.
Konya'dan transit geçiyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
Konya'dan sonra güzergahımızda önce Beyşehir, sonra Eğridir var.
Bu arada sigara molası için kısa bir duraklıyoruz. Yani benim için durdu arkadaşlar. (Tek içici benim de. )
Eğridir Gölü'nün muhteşem güzelliği eşliğinde sürüşümüze devam ediyoruz.
Ve Eğridir'de bir yakıt molası daha veriyoruz.
Artistler siziii...Eğridir Hatırası mı ? :cherry:
Suat gene bel düzeltme operasyonunda.
Hadi hadi hadi...Kalkın gidiyosss...
Isparta ve Burdur'u bir çırpıda geçip, Denizli yol ayrımına kestirme giden Yeşilova yoluna dönüyoruz.
Bu arada güneş yavaştan batıyor.
Hava karardı. Yeşilova'yı geçtik. Çay içmek ve Hakkı Ağabey'e koordinatlarımızla ilgili bilgi vermek üzere durduk. Bi de ne desin bize Hakkı Ağabey ?
''Ben Serinhisar'dayım. Sizi karşılamaya geliyorum''
Hay allaam. Aramızda 30 km var. Hakkı Ağabey 300 km yol yapmak suretiyle bizi karşılamaya gelmiş.
Hakkı Ağabey'i bekliyoruz.
Ve 15 Dk. sonra Hakkı Ağabey'le ilk sıcak teması gerçekleştiriyoruz.:cat:
Beklerken dağıtmışız biraz.
Yola çıktıktan sonra yakıt için tekrar duruyoruz.
Sanırım Denizli yol ayrımından sonraydı. Trafik kontrola girdik. Kaydımızı alıyorlar. Sağolsun memur arkadaşlarla gecenin bir vakti keyifli bir sohbet yapıyoruz.
Denizli yol ayrımından sonra sırasıyla Tavas ve Kale'yi geçip Muğla'dan Yatağan istikametine dönüyoruz. Derken Milas'a saptığımızda Hakkı Ağabey, Suat ve Edip'in gelmediğini görüp beklemeye koyuluyoruz. Bekleme pozisyonumuz aynen aşağıdaki gibi. Bu arada saat 01.00 olmuş.
Biraz sonra geliyorlar. Bir telefon görüşmesi için durmuşlar. Milas'a doğru hareketleniyoruz.
Evet, burada bir çorba içmeye karar veriyoruz. Kahvaltıdan sonra pek bişey yemedik.
Hakkı Ağabey evdekileri arayıp yaklaştığımızı, mangalı yakmalarını söylüyor.
Çorbadan sonra ver elini Yalıkavak.
Motosikletlerimizi parkediyoruz.
Vee nihayet dörtgözle tanışmayı beklediğim sevgili Ali Sarıaltun karşımızda.
Ooo...Mangal da yanmış.
Ateş'im, canımsın benim.
Bu saatlere kadar bizleri beklemişler.
Yorulduk sanki biraz.
Hemen yemeğe koyuluyoruz.
Bol sohbetli, keyifli, güzel bir yemekti.
Havuzsuz olmaz. (Yorgunluk atmak için. )
Uzun zamandır birbirimize hasretiz. Neşeli sohbetimiz horozlar ötünceye kadar devam etti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
Evet;
Güzel bir güne uyanıyoruz. Geldiğimiz gece geç saatlere, hatta horozlar ötünceye kadar oturduktan sonra biraz geç te olsa güne uyanıyoruz.
Akif Ağabey internette sörf yapıyor.
Herkes bir köşede. Keyfince takılıyor.
Kahvaltıya oturuyoruz.
Kahvaltı sonrası keyif çayımızı havuzda içiyoruz.
Hadiin yaa, havuza bekliyoruz. (Suat, Hakkı Ağabey'in önderliğinde GT bakıyor.)
-Fero... Hemen havuza.
-Seni mi kıracağım aabi, geldiiimmm...
Bir takla da Ali'den.
Yok canım, dibe vurmadı.
Ateş te geldi.
Dün gece motosikletleri parkedip indik. Bi de gündüz gözüyle kontrole çıkıyoruz.
Ali'nin mavi boncuğu.
Aşağı indikten sonra, içeri nur yüzlü bir dervişin girdiğini gördüm.
A-aa Bu derviş Orun Brothers'in bonusu Metin değil miymiş ! Metin'i gördüğümüze çok seviniyoruz.
Börtü böcek.
Bu arada ziyaretimize Ateş'in arkadaşları geliyor.
Kolay gelsin Kasım'cım.
Ve ve ve...
Evet, sabah gelmeyeceğini bildiren Oka ve Ağabey, ani bir hamleyle İ.H. toplantısına sürpriz bir baskın yapıyorlar. Bu sürpriz bambaşka bir lezzette. Hakkı Ağabey şaşkın ve sevinçli.
Ateş'in şaşkınlığı ise bir başka. Oturduğu sandalyeyi sallayarak ''allah allah'' nidalarıyla sürprizcilere doğru hücuma geçiyor.:cherry:
Yok...Sandalyeyi boşluğa fırlatıp sarıldı. (Kafalarına vuracak sandınız di mi ? Ben de öyle sanmıştım. )
Bir anda neşemize neşe katıldı doğal olarak.
Bu arada İzmir'den beklediğimiz Osman Oğuzhan Erden'de geldi.
Hadi akşam yemeğini hazırlayalım.
Ama yemeklerin hazırlanmasında gösterdiği üstün çaba için Ateş'e teşekkür ederiz.
Self servis.
Waaayyyttt...
Bu arada Ateş şoku hala atamamış. Kendini havuza bırakıyor.
Geceyi böylece noktalıyoruz.
08.08 sabahı... Kahvaltımızı yaptıktan sonra tekne gezisi için limana ineceğiz.
Bu arada Ergün kardeşim sabaha karşı mekana ulaşarak bizlere tatlı bir sürpriz yaptı. Gece İstanbul'dan çıkıp basmış gaza.
Yalıkavak'ta limandayız.
Arkadaşlar yerlerini almışlar.
Hasan Kaptan gezdirecek bizi.
Tertibim benim bee...
Biraz gecikmiş bir rapor ama (3-4 ay gibi) gene de paylaşmak istedim.:wiinkk:
Birçok ilden hareketle (biz Antakya'dan yola çıktık) gerçekleştirdiğimiz Bodrum Seyahatimiz ve Hakkı Orun'un davetiyle evinde yaptığımız geleneksel CBF-TR İ.H. buluşmamız, katılımcıların sorunsuzca evlerine dönmeleriyle son buldu. :cat:
Antakya Gurubu olarak 4 motosiklet (CBF 1000, R-1, DL 1000, 600 F) ve 5 kişi (Güven, Bülent, Suat, Edip, Fero) 19.802 km de başladığımız yolculuğa, 22.380 km. de Antakya'da son verdik.
2578 km. yol yapmışız. :cherry:
Bu seyahatte ve toplantıda katılımlarıyla neşemiz neşe katan tüm arkadaşlarımıza;
Evini bize açarak fevkalade güzel birkaç gün geçirmemizi sağlayan sevgili Hakkı Orun'a teşekkür ederiz.
Yavaş yavaş raporumuza başlayalım.
Toplanma noktamıza hareketten önce km. belirlememizi yapalım.
Toplanıyoruz.
Artçımız Fero görünüyor önce. (Fotograf makinamı artçı olduğu için Fero'ya teslim ettim. Ben de görüneyim biraz.:cherry: )
Sonra Bülent,
Derken Suat,
Ve en son Edip geliyor.
Hazırız.
''Bodrum yolcusu kalmasın'' anonsumuzdan sonra yola koyuluyoruz.
Biraz yol görüntülerine bakalım.
Belen'deyiz.
Otoyola giriyoruz.
Mehmet Çulcu ile buluşacağımız Adana Mola Tesisleri'ne geliyoruz.
Çulcu görünürde yok.
Arıyoruz...
Maalesef Çulcu'nun gelemeyeceğini öğreniyoruz. Durmaya durduk, 15 Dk. çay ve sigara molası veriyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
Mola'da molamız bitti.
Tekrar yollardayız.
Pozantı'ya doğru tırmanıyoruz.
Pozantı'ya ulaşmadan yakıt ikmali için durmamız gerekiyor. Ne de olsa gurubu oluşturan motosikletlerden ikisi sport.
Bu arada ilgili mercilere yol raporu sunuluyor.
Acıktık. :tonqe: Henüz kahvaltı yapmadık. Bir an önce Pozantı'ya ulaşmamız lazım. Devam.
İşte güzel bir yol fotografı.
Önce bir çorbacıya kapağı atıyoruz. Ama ne fayda. :aglak: Sabah servisi bitmiş.
Pala'nın Yeri bizi paklar diyor ve oraya doğru yönleniyoruz.
-Abooowww... Moturcular geldi valla...:cherry:
Evet, gerçekten de iyi bir kahvaltı yaptık burada.
Fero'nun kahvaltıdan daha önemli işleri var.
Burada çok oyalandık. Bu gidişle hedefe varışımız sapacak. (Birbuçuk saat kahvaltı mı olur yahu ? )
Devam...
Pozantı-Konya yol ayrımı arasına yapılan parasız otoyol açılmış. Çok ta iyi olmuş.
İşte Konya'nın o bitmeyen dümdüz yolları.
Ben motosiklet uzerindeki sportif hareketlerime başlıyorum.
Konya'ya 20 km kala yakıt için tekrar duruyoruz. Bu istasyonda izzet ikram çok iyi. Bülent buranın güvenlik sistemini yapmış. İzzet ikram onun için. (Teşekkürler Bülent. )
Sohbet muhabbet, bir 45 dk.yı da burada yedik.
Tabii bu 45 dk. Suat için bulunmaz fırsat oluyor. Belini dinlendiriyor. (R-1'le çıkıcan mı bidaa bakiim ? )
Hadi gidelim.
Konya'dan transit geçiyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
Konya'dan sonra güzergahımızda önce Beyşehir, sonra Eğridir var.
Bu arada sigara molası için kısa bir duraklıyoruz. Yani benim için durdu arkadaşlar. (Tek içici benim de. )
Eğridir Gölü'nün muhteşem güzelliği eşliğinde sürüşümüze devam ediyoruz.
Ve Eğridir'de bir yakıt molası daha veriyoruz.
Artistler siziii...Eğridir Hatırası mı ? :cherry:
Suat gene bel düzeltme operasyonunda.
Hadi hadi hadi...Kalkın gidiyosss...
Isparta ve Burdur'u bir çırpıda geçip, Denizli yol ayrımına kestirme giden Yeşilova yoluna dönüyoruz.
Bu arada güneş yavaştan batıyor.
Hava karardı. Yeşilova'yı geçtik. Çay içmek ve Hakkı Ağabey'e koordinatlarımızla ilgili bilgi vermek üzere durduk. Bi de ne desin bize Hakkı Ağabey ?
''Ben Serinhisar'dayım. Sizi karşılamaya geliyorum''
Hay allaam. Aramızda 30 km var. Hakkı Ağabey 300 km yol yapmak suretiyle bizi karşılamaya gelmiş.
Hakkı Ağabey'i bekliyoruz.
Ve 15 Dk. sonra Hakkı Ağabey'le ilk sıcak teması gerçekleştiriyoruz.:cat:
Beklerken dağıtmışız biraz.
Yola çıktıktan sonra yakıt için tekrar duruyoruz.
Sanırım Denizli yol ayrımından sonraydı. Trafik kontrola girdik. Kaydımızı alıyorlar. Sağolsun memur arkadaşlarla gecenin bir vakti keyifli bir sohbet yapıyoruz.
Denizli yol ayrımından sonra sırasıyla Tavas ve Kale'yi geçip Muğla'dan Yatağan istikametine dönüyoruz. Derken Milas'a saptığımızda Hakkı Ağabey, Suat ve Edip'in gelmediğini görüp beklemeye koyuluyoruz. Bekleme pozisyonumuz aynen aşağıdaki gibi. Bu arada saat 01.00 olmuş.
Biraz sonra geliyorlar. Bir telefon görüşmesi için durmuşlar. Milas'a doğru hareketleniyoruz.
Evet, burada bir çorba içmeye karar veriyoruz. Kahvaltıdan sonra pek bişey yemedik.
Hakkı Ağabey evdekileri arayıp yaklaştığımızı, mangalı yakmalarını söylüyor.
Çorbadan sonra ver elini Yalıkavak.
Motosikletlerimizi parkediyoruz.
Vee nihayet dörtgözle tanışmayı beklediğim sevgili Ali Sarıaltun karşımızda.
Ooo...Mangal da yanmış.
Ateş'im, canımsın benim.
Bu saatlere kadar bizleri beklemişler.
Yorulduk sanki biraz.
Hemen yemeğe koyuluyoruz.
Bol sohbetli, keyifli, güzel bir yemekti.
Havuzsuz olmaz. (Yorgunluk atmak için. )
Uzun zamandır birbirimize hasretiz. Neşeli sohbetimiz horozlar ötünceye kadar devam etti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
Evet;
Güzel bir güne uyanıyoruz. Geldiğimiz gece geç saatlere, hatta horozlar ötünceye kadar oturduktan sonra biraz geç te olsa güne uyanıyoruz.
Akif Ağabey internette sörf yapıyor.
Herkes bir köşede. Keyfince takılıyor.
Kahvaltıya oturuyoruz.
Kahvaltı sonrası keyif çayımızı havuzda içiyoruz.
Hadiin yaa, havuza bekliyoruz. (Suat, Hakkı Ağabey'in önderliğinde GT bakıyor.)
-Fero... Hemen havuza.
-Seni mi kıracağım aabi, geldiiimmm...
Bir takla da Ali'den.
Yok canım, dibe vurmadı.
Ateş te geldi.
Dün gece motosikletleri parkedip indik. Bi de gündüz gözüyle kontrole çıkıyoruz.
Ali'nin mavi boncuğu.
Aşağı indikten sonra, içeri nur yüzlü bir dervişin girdiğini gördüm.
A-aa Bu derviş Orun Brothers'in bonusu Metin değil miymiş ! Metin'i gördüğümüze çok seviniyoruz.
Börtü böcek.
Bu arada ziyaretimize Ateş'in arkadaşları geliyor.
Kolay gelsin Kasım'cım.
Ve ve ve...
Evet, sabah gelmeyeceğini bildiren Oka ve Ağabey, ani bir hamleyle İ.H. toplantısına sürpriz bir baskın yapıyorlar. Bu sürpriz bambaşka bir lezzette. Hakkı Ağabey şaşkın ve sevinçli.
Ateş'in şaşkınlığı ise bir başka. Oturduğu sandalyeyi sallayarak ''allah allah'' nidalarıyla sürprizcilere doğru hücuma geçiyor.:cherry:
Yok...Sandalyeyi boşluğa fırlatıp sarıldı. (Kafalarına vuracak sandınız di mi ? Ben de öyle sanmıştım. )
Bir anda neşemize neşe katıldı doğal olarak.
Bu arada İzmir'den beklediğimiz Osman Oğuzhan Erden'de geldi.
Hadi akşam yemeğini hazırlayalım.
Ama yemeklerin hazırlanmasında gösterdiği üstün çaba için Ateş'e teşekkür ederiz.
Self servis.
Waaayyyttt...
Bu arada Ateş şoku hala atamamış. Kendini havuza bırakıyor.
Geceyi böylece noktalıyoruz.
08.08 sabahı... Kahvaltımızı yaptıktan sonra tekne gezisi için limana ineceğiz.
Bu arada Ergün kardeşim sabaha karşı mekana ulaşarak bizlere tatlı bir sürpriz yaptı. Gece İstanbul'dan çıkıp basmış gaza.
Yalıkavak'ta limandayız.
Arkadaşlar yerlerini almışlar.
Hasan Kaptan gezdirecek bizi.
Tertibim benim bee...