bodrum muğla yolunda ölümlü kaza kendim çekdim

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.

Böyle resimleri her zaman gözönümüzde tutmamız lazım ki,mümkünse evimizin dört bir yanına koyalımki ,hem daha çok dikkatli oluruz ona göre kullanırız.

HER ZAMAN TEDBİR ÖNCE SONRA TEVEKKÜL ALLAH A...

NE OLURSA OLSUN KASK-DİZLİK-KORUMALI MONT...

Allah Rahmet Eylesin
Çok Üzücü
Bu Kamyonlara Beton Mikserlerine Beton Pompalarına Sefer Sayısına Göre Para Verdikce Bu Resimleri Daha Çok Görürüz
Ben Neredeyse Hergün Bir Beton Mikserinin Sıkıştırmasına Uğruyorum Bodrum Cevre Yolunda

feci bi tablo ,,,arkada duran beyaz kamyonetin önündeki parçalar ,,, kamyonun oradan şuandaki mevcut mesafesine kadar motosikleti sürüklediğini gösteriyor,,,kimbilir ne kadar hızlıydı kazanın olduğu şeridi gözönüne alarak yorum yapmak bile istemiyorum!!!

MEVLAM rahmet eylesin (ölümün bile hayırlısı derler) kamyon şöförünün burnu bile kanamamıştır ama motosiklet sürücüsü şuan yaşamıyor....

tamam eceldir kaderdir ancak tedbir ve dikkat alfa'nın yazıları son derece önemli sürekli güncel tutmak gerek......

Allah rahmet eylesin

http://www.kenttv.net/haber.php?id=11607
Milas'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralandı.
Milas-Bodrum Karayolu'nun 20. kilometresinde Boğaziçi Köyü yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında Cemal T. (49) idaresindeki 48 KH 397 plakalı kamyon ile Engin Ayazöz (24) idaresindeki tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada Motosiklet sürücüsü Engin Ayazöz ağır yaralanırken, aynı motosiklette bulunan Bayram Kuş ise olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayazöz 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazaya karışan kamyon sürücüsü Cemal T. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan kazanın meydana gelmesinin ardından yaklaşık olarak 5 metrelik köprüden aşağıya uçan Engin Ayazöz'ün kurtarılması için sağlık ekipleri dikkatli bir çalışma yaptı.

ALLAH rahmet eylesin. mekanı cennet olsun..
sevenlerine ALLAH sabır versin..

Allah rahmet eylesin

ama ben bu konunun başlığına takdım

bodrum muğla yolunda ölümlü kaza kendim çekdim

çekmekle övünüyormuş bi izlenim aldım :(

Allah Rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin.

Allah kimsenin başına kaza bela vermesin.

banada söyledikleri yeni öğrendim 2 kişi ölmüş kazada bir değil motorda iki kişi varmış arkadaki vatandaş olay yerinde ölmüş motoru süren arkadaşda hastaneede bu bir duyum sadece tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar