Bodrum-Milas-İasos tanışma, kaynaşma 210 km gezi.(part II)

senın suçun yok.. yanlış anlama bu bir GERÇEK KIYILAR MALESEF BUYUK CAHILLIKLE yağmalanıyor.... sedece bına dikmek ..... pisletmek ormandan agaç kesmek .yakmak vb gıbı...

ben zaten ANTALYA OLİMPOS GİDİYORUM HER SENE SUPER iyiki sit alanı oda sit alanı olmasa ....TALAN ETCEK TURK MILLETI :pr:

Almayı düşünüyorum.Motora bi bakıcam, MEriç arkadaşımız davet ederse, azcıkta pazarlıkta onu sıkarsam alır gelirim.Manisa-Kuşadası-Bodrum yaparım.Sırf site için fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.Bazı arkadaşlar fotoğrafları beğenmiyor:queen:

Kuşadasında Emircan dostum var patronla atışmış,işten atılırsa onuda alıp gelicem bodruma 2 motor kafa tatili olsun onada.::145::

Bugün hava süper burada.O baharın kokusunu alabiliyorsunuz.ne yaz sıcağı ne kış soğuğu en kralı bahar :cat:

senın suçun yok.. yanlış anlama bu bir GERÇEK KIYILAR MALESEF BUYUK CAHILLIKLE yağmalanıyor.... sedece bına dikmek ..... pisletmek ormandan agaç kesmek .yakmak vb gıbı...

ben zaten ANTALYA OLİMPOS GİDİYORUM HER SENE SUPER iyiki sit alanı oda sit alanı olmasa ....TALAN ETCEK TURK MILLETI :pr:

bodrumdan pek fotoğraf karesi yok. Doğa gezisi. Muğla genel olarak memleketimin en güzel illerinden. Teşekürler.

Fotoğraf makinası aldım artık daha güzel çekimler olacak inşallah.Pazartesi motoruda aldıkmıydın tamamdır.

Meriçin motorumu alacaksın :silent: eğer cevabın evetse çok yerinde bi karar olur bence :cat:

Bildik güvenilir bir arkadaşın motoru varken, yabancı motor almak çok saçma olacak.Ben yılların motorcusu değilim ama uzunluk hariç tüm ihtiyaçlarımı Wolf karşılıyor.100 stabil artçı ile gidilebiliyor, zorlasan bana mısın demiyor, komforlu.Meriç motorun fotolarını yolladı bir başka güzel onunki.

hehe meriçin motoru alacak, bodrumda kardeş 2 wolf olacak inşallah. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar