Herhalükarda Allah yardımcın olsun. En kısa sürede en acısız şekilde kurtulun inşallah...
İlacın adı üromisin bütün idranını falan yapıp yatmadan önce içecekmişim tek kullanımlık kututa 1 tane var içip yatacakmışım o sabaha kadar eritecekmiş çişin falan gelirse tutabildiğin kadar tut dedi bunun dışında 2 ilaç daha var onlar ağrı kesici ama
Geçmiş olsun. Çeşmeden su içmemeye özen gösterin
dostum o ilaç enfeksiyon için antibiyotik diye biliyorum. sen başka doktora göründün mü ?
@ayzek
Geçmiş olsun.
Benim de başımdan böbrek taşı mevzusu geçmişti.
0.9 cm büyüklüğünde ufak bir taştı. Yanlış hatırlamıyorsam ıvp işlemi ile sağ böbreğimin taş sebebiyle süzme işlemi yapmadığı ortaya çıkmıştı. Muayene olduğum doktor seni ameliyat etmeyeyim eğitim araştırma hastanesinde bu taşı ses dalgası ile kirabilirler deyip araştırma hastanesine sevk etmişti. Araştırma hastanesindeki sevgili doktorlar bu taş kırılmaz kesin ameliyat, böbreğin çalışmıyor falan filan deyip beni yarın gel kan ver ameliyat günü al şeklinde moral bozucu şekilde gönderdiler. Geldim kan verdim. Ameliyat sıkıntılı biliyorsun. İdrar yoluna hortum yerleştirip oradan kamera falan girip taşı kiriyorlar. Taşlar düştükten sonra tekrar o hortumu aldiriyorsun falan bir sürü yan etkisi mevcut. İdrar tutamama vesayre.
Kan verdim. Sonuçlar sonra çıkacak falan. Dedim son kez başka bir doktora göstereyim röntgen ıvp sonucunu aldım gittim. Doktor bey sordu seni kim ameliyat etmek istiyor? Dedim başka doktorlar.
Ya dedi bu taşı kırarlar git kirdir. Biraz para harcarsin ama ameliyat olmazsın.
Sonra özel bir hastanede soluğu aldım. 2 seansta taş falan kalmadı. O zaman 2600 TL gibi bir fiyattı. 5 sene önce.
İmkanın varsa taş kırma ünitesi olan hastanede kirdir.
Saygılar.
Arkadaş kime sorsam bira iç diyor. Doğruluk payı ne bunun![]()
Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
Bizim buralardaki (Kocaeli) Dümbüldek suyunun çok faydalı olduğunu söylüyorlar.
Gerçi son ziyaretimde suyun doğal kaynağının çeşme suyuna karıştırılıp akan suyu mahvettiklerini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Çok iyi geldiği söyleniyor bu suyun.