Böbreği Yedik Galiba :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rene ana avrat sövseydin daha iyiydi

la musti nere gidiyon noluyon senden şarkı alacam dah bulamadığım şarkıları sana havale edicem sağlığına dikkat et daha sen bana çok şarkı bulacam hem karamsar olma bişi olmaz saana ..:)

Bu arada şu bayan arkadaş mod mu olacakmış bu kadar tepkili bir arkadaş mod olmamalı olacakları düşünmek bile istemiyorum

bütün erkekler teker teker uçar forumdan alim allah :queen:

Arkadaş geçmiş olsun. Mühim bir şey değildir umarım.

Bu arada gerilmek iyi bir şey değildir, gerilen yerinizden çatlayıverirsiniz birgün. Tüm gerginlere duyrulur.:p

bbaday' Alıntı:
la musti nere gidiyon noluyon senden şarkı alacam dah bulamadığım şarkıları sana havale edicem sağlığına dikkat et daha sen bana çok şarkı bulacam hem karamsar olma bişi olmaz saana ..:)

Bu arada şu bayan arkadaş mod mu olacakmış bu kadar tepkili bir arkadaş mod olmamalı olacakları düşünmek bile istemiyorum

bbaday ya kim mod olcakmş merak ettm:silent: :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
musti81' Alıntı:
saol cgl çok dikkat ederim ama işte akraba evliliği olduğu için maalesef sorun çok çin malı gibiyim:p
98de ameliyat olmuştum o zaman doktor ileride sorun açar dedi
bugün kendimi kastım göğsüm ağrımadı bi uzman doktor bulmalı
olcan gırgırına dedi alınma hepinizi sefiyom
musti çok geçmiş olsun bilader,bir kardiyoloğa görünmende yarar var.kalp bu vücudun motoru.şakaya gelmez.genelleme yapayım biraz içimden geldi.akrba eviliği çok takdtığım konulardan.musti seninle ilgili değil yazacağım konu yanlış anlama toplumsal.
şeriatçı tayfanın olduğu bir ortamda akraba evliliği yasayla kısıtlanmalı ,en azından kardeş çocukları çok yakın akraba, evlenmeleri yasaklanmalı nikah düşmemeli demiştim ve ortamda resmen vatan haini ilan edilmiştim.insanlar bu kadar sorun çıkmasına rağmen neden hala ve illa bunu savunur hiç anlamam.doğan çocuğun yaşayacağı sorundan vicdan azabı duymaz mı bu insanlar ya.tabi bahane hazır "allah öyle takdir etti".allah adama akıl fikir vermiş.bilim sakın yapmayın diye bas bas bağırırken inadına hata yapan adamı allah niye kollasın ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bbaday' Alıntı:
onlardan korkan onlar gibi olsun bea!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar