- Konu Yazar
Sevgili dostlar şöyle bir kanalda motosiklet restorasyonları ve sohbetleri yapıyoruz.. https://youtube.com/@vsgvintagesoulgarage?si=axUcTi55_ntDwWVy
Teşekkür ederim. Fikir alışverişi de yapabilirsek mutlu olurum..Elinize emeğinize sağlık, ilk fırsatta videolarınızı izleyeceğim. Şimdilik sadece abone oldum.
Çok yardımcı oldun kamyoncu bey abiLan site ahalisi şu adamlara abone olun. Güzel iş yapıyorlar.
10 numara abone oldum yanlız üyü çekmeniz lazım yardım ederim. Lan site ahalisi şu adamlara abone olun. Güzel iş yapıyorlar.
Ferhat aklımda güzel vir video fikri vardı dükkanın nerede? oraya harleylerle benim ufak motorla gelelim sana hayatının videosunu çekelimSevgili dostlar şöyle bir kanalda motosiklet restorasyonları ve sohbetleri yapıyoruz.. https://youtube.com/@vsgvintagesoulgarage?si=axUcTi55_ntDwWVy
Ferhat aklımda güzel vir video fikri vardı dükkanın nerede? oraya harleylerle benim ufak motorla gelelim sana hayatının videosunu çekelim
Teşekkür ederim. Aslında yeni bişey değil bendeki. Neredeyse 30 yıldır motosiklet söküyorum. Emekli olunca, hobi atölyesi kıvamında bi meşguliyet edindim. Tabi mutlaka ilham alıyorumdur. Ancak çok sıradışı çok çok özgün işler de yapıyorum zaman zaman..abone oldum, youtubeda yabancı videolarda görüp imrendiğimiz bir atmosfer sezdim, ülkemizde bu zor şartlara rağmen garaj kültürü olan, bir şeyler üreten, zevk ve hobi sahibi insanları desteklemek boynumuzun borcudur. Yapımınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim![]()
abone oldum, youtubeda yabancı videolarda görüp imrendiğimiz bir atmosfer sezdim, ülkemizde bu zor şartlara rağmen garaj kültürü olan, bir şeyler üreten, zevk ve hobi sahibi insanları desteklemek boynumuzun borcudur. Yapımınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim![]()
Yanlış anlaşılmasın özentilik anlamında dememiştim, pozitif anlamda ülkemiz standartlarının üstünde bir avrupa-amerika tarzında güzel bir garaj, atölye olmuş, belli ki yılların birikimi anıları var o atölyedeTeşekkür ederim. Aslında yeni bişey değil bendeki. Neredeyse 30 yıldır motosiklet söküyorum. Emekli olunca, hobi atölyesi kıvamında bi meşguliyet edindim. Tabi mutlaka ilham alıyorumdur. Ancak çok sıradışı çok çok özgün işler de yapıyorum zaman zaman..
Yo rica ederim, o şekilde anlamamıştım zaten. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Yanlış anlaşılmasın özentilik anlamında dememiştim, pozitif anlamda ülkemiz standartlarının üstünde bir avrupa-amerika tarzında güzel bir garaj, atölye olmuş, belli ki yılların birikimi anıları var o atölyede