Bobber, chopper, cafe racer vesaire..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Elinize emeğinize sağlık, ilk fırsatta videolarınızı izleyeceğim. Şimdilik sadece abone oldum.

Motosikleti
Dominar D250
abone oldum, youtubeda yabancı videolarda görüp imrendiğimiz bir atmosfer sezdim, ülkemizde bu zor şartlara rağmen garaj kültürü olan, bir şeyler üreten, zevk ve hobi sahibi insanları desteklemek boynumuzun borcudur. Yapımınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim👏👍

Dükkan değil aslında hobi atölyesi diyelim. Ticari bişey yapmıyorum. Zaman zaman motosiklet temalı kanalı olan arkadaşlar gelip video çekiyor. En son Karkoray sayfasından arkadaşlar gelmişti. Keyifli sohbet edip vakit geçirdik. Karkoray sayfasında "hurdadan sanata" videosu izleyebilirsiniz. Siz de gelirseniz Sakarya Kocaali deyim. Misafir etmekten keyif alırım.
Ferhat aklımda güzel vir video fikri vardı dükkanın nerede? oraya harleylerle benim ufak motorla gelelim sana hayatının videosunu çekelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abone oldum, youtubeda yabancı videolarda görüp imrendiğimiz bir atmosfer sezdim, ülkemizde bu zor şartlara rağmen garaj kültürü olan, bir şeyler üreten, zevk ve hobi sahibi insanları desteklemek boynumuzun borcudur. Yapımınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim👏👍
Teşekkür ederim. Aslında yeni bişey değil bendeki. Neredeyse 30 yıldır motosiklet söküyorum. Emekli olunca, hobi atölyesi kıvamında bi meşguliyet edindim. Tabi mutlaka ilham alıyorumdur. Ancak çok sıradışı çok çok özgün işler de yapıyorum zaman zaman..

Son düzenleme:
Motosikleti
XV250 - FZ6
Güzel çalışmalar var. Kaynak makinesi olarak ne kullanıyorsunuz, Buccaner deposu montajında bir mig kaynağı gördüm sanırım, ark kaynağıyla ince iş yapmak zor.

Motosikleti
Dominar D250
Teşekkür ederim. Aslında yeni bişey değil bendeki. Neredeyse 30 yıldır motosiklet söküyorum. Emekli olunca, hobi atölyesi kıvamında bi meşguliyet edindim. Tabi mutlaka ilham alıyorumdur. Ancak çok sıradışı çok çok özgün işler de yapıyorum zaman zaman..
Yanlış anlaşılmasın özentilik anlamında dememiştim, pozitif anlamda ülkemiz standartlarının üstünde bir avrupa-amerika tarzında güzel bir garaj, atölye olmuş, belli ki yılların birikimi anıları var o atölyede

Yanlış anlaşılmasın özentilik anlamında dememiştim, pozitif anlamda ülkemiz standartlarının üstünde bir avrupa-amerika tarzında güzel bir garaj, atölye olmuş, belli ki yılların birikimi anıları var o atölyede
Yo rica ederim, o şekilde anlamamıştım zaten. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni videomuz kanalda, yayında..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar