bnm motorm(100 ukh)

0aldım 2 senedr kullanıyorum 20000 km yi aştı. sadece kndm kullanıyorum ve Allha şkr herhangi bi sorun çıkmadı.yolda koymadı ciddi bir arıza olmadı.bnm kullanımıma göre ble bu kadar zmnda dökülmedi. demekki kötünün de iyisi varmış...

fotoğraflar aşağıda.

13082010103.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

13082010102.jpg

03082010052.jpg

28072010041.jpg

04082010059.jpg

yorumlarınızı bekliyorum...

Temiz kullanmışşın sade ve güzel bir motor lastik yanakları falan yakışmış...

abilerim çok tşkkr ederm.. tmz kullandm. ayna.. ewt yok. :)

Arkadaş:rendeer:

Ayna yok, Türkçe mesaj yazabilmek yok, ne demek istediğin, meramını anlatan bir cümlen yok:silent::silent:

İyi ki sen varsın, kazasız belasız pin ama böyle hiç olmamış bence:farao:

kardeş çok temiz kullanmışsın özen göstermişsin bu zamazda bu motor sahipleri diyoki mondial işte ne olucak çin malı diip hor kullanıyoo demekki temiz ve titiz kullanınca her motor uzun vadeli kullanıldıgını anlamış olduk böylece =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafikte önunden cok arkana bakman gerekiyor... bunu unutma.. çünkü aynaya bakıyor olduğunda bile bakış açına göre %80 hala önüne bakyor olursun... ama arkadan geleni hele kaskın varsa, dönüp bakmaya çalıştığında '' hayat kurtaran bakış'' önle bütün ilişkin iptal olur... motorun güzelliğini bozmayacak güzel aynlar var, tak ve ayna kullanmaya alış derim... güzel motor...

trafikte önunden cok arkana bakman gerekiyor... bunu unutma.. çünkü aynaya bakıyor olduğunda bile bakış açına göre %80 hala önüne bakyor olursun... ama arkadan geleni hele kaskın varsa, dönüp bakmaya çalıştığında '' hayat kurtaran bakış'' önle bütün ilişkin iptal olur... motorun güzelliğini bozmayacak güzel aynlar var, tak ve ayna kullanmaya alış derim... güzel motor...

ayneler konusunda sonuna kadar arkandayım ... sırf motorun şeklini bozuyo diye tekmıyolar ama kaza yaptıktan sonra şekil mekil kalmıyo bence güzel bir aynada bulamazsa orjinallerini taksın yeterki arnan olsun aynayıda süs olsun die dill kullanmak için takmanı tawsiye ederim :wiinkk::wiinkk:

abi dalga mı geçiyon ne makinası. bildğn 100lük motor işte. sadece brz bakımlı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

teşekkürler abi sağolasın...

ne dalgsı kochm maqina maqina dır.

egzozun kalkıkmı biraz banamı öyle geliyo kalkıksa nasıl kaldırdın ? motorun güzelmiş bu arada

Motor sade ve çok şık. Bu şıklığı ayna bozmaz. O yüzden bence tak.
Bir gün gözüne böcük kaçınca lazım olur. :)

Dostum motorun gayet güzel ama... Şekli düşünüp aynasız gezmeni hiç doğru bulmuyorum abilerimizin dedigi gibi ana yolda giderken kafanda kaskla dönüp arkaya baktığında kaza kaçınılmaz oluyor. . . motora iyi bakmışşın sade bi motorda ayna bozmaz zaten :cat:

Allah kaza bela vermesin . . . :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar