BMW'nin Yağ Gerektirmeyen Yeni Motosiklet Zinciri

BMW’nin ‘M Endurance’ olarak isimlendirdiği yeni motosiklet zinciri, Alman şirketten yapılan açıklamaya göre endüstriyel elmas kaplama olarak da bilinen dört yüzlü amorf karbon yapısı sayesinde zincir ile dişlilerin yüksek etkileşimine rağmen aşınmıyor. Ayrıca zincir bağlantılarında da sürtünme önemli ölçüde azaldığından klasik zincirlerin aksine zinciri yağlama gereksinimi bulunmuyor.

link: https://www.webtekno.com/bmw-yag-gerektirmeyen-yeni-motosiklet-zinciri-h98742.html

Not: Kolaya kaçtım kopyala yapıştır oldu ama güzel bir haber.

bu konu yaplaşılmıştı. ama konu paylaşıldığında bilmediğim şeyi şuan biliyorum.
zincirin yurt dışı fiyatı 284 yuro

edit: sitede fiyatı yazıyormuş zaten

Motosikleti
D400
o kadar para vereceğime yağlarım daha iyi.

Türk lirasına çevirdiğimizde ve ülkemize geldiğindeki fiyatı kafamda oluşturmaya çalışınca yağlamak daha iyi gibi sanki.

BMW’nin ‘M Endurance’ olarak isimlendirdiği yeni motosiklet zinciri, Alman şirketten yapılan açıklamaya göre endüstriyel elmas kaplama olarak da bilinen dört yüzlü amorf karbon yapısı sayesinde zincir ile dişlilerin yüksek etkileşimine rağmen aşınmıyor. Ayrıca zincir bağlantılarında da sürtünme önemli ölçüde azaldığından klasik zincirlerin aksine zinciri yağlama gereksinimi bulunmuyor.

link: https://www.webtekno.com/bmw-yag-gerektirmeyen-yeni-motosiklet-zinciri-h98742.html

Not: Kolaya kaçtım kopyala yapıştır oldu ama güzel bir haber.

Madem Almanlar böyle bi teknolojiyle bu materyali buldular bizde geliştirme aşamasında Almanlara bı fikir verelim motor bloğunuda mu materyalden yapsınlar bide motor yağlı sistem eklesinler hiç bitmeyen motor ömrü sunsunlar millete millette alsın ömürlük kullansın.iyi olmazmı.🧠

Ygz

boşver zinciri altın dolar ne olur ondan haber ver :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar