BMW’den S1000RR Carbon Edition

BMW’nin 1000′lik Japonlara karşı çıkardığı S1000RR, gerek performansı, gerek sürüş özellikleri gerekse elektronik donanımlarıyla 2010′un yıldızı olmaya aday.

Bavyeralı bu bombanın şimdi daha da lüks özel bir versiyonu çıkıyor: “Carbon Edition”.
Bu modelin fark yaratan özellikleri şöyle:
- Grenajda karbon parçalar,
- Kumanda ve levyeler HP’den,
- Akropoviç egzoz,
- Dinamik Çekiş Kontrolü, ABS ve alarm standart.

Bütün bunlar bir arada paketlenince fiyat da tabi ki ona göre olacak. Başlangıç fiyatı 25.000 Euro olan bu özel alet şimdilik sadece Hollanda’da satılacak.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ya haberi yazan uydurmus, ya da BMW milleti hesap yapmayi bilmiyor saniyor.
Ulem bu motorun full versiyonu 17bin euro.
1000 euro harcarsan, mabadina kadar karbon kaplarsin, oldu 18bin euro.
Ful system egzoz alsan babasi 1500 euro oldu 19500 euro.
Hadi egzozu degistirdin diye, pc ignition modul falan masrafina da gir en fazla 21000 euroluk motor.
aradaki 4000 euro farki neden istiyorlar anlamadim!!!!:silent:

Ustelik bi de baslangiç fiyati.
:queen:

Şu ağzı yüzü birbirine girmiş misali çarpık far tasarımına ısınamadım gitti bu motorun, toplama kafa grenajı gibi ne çirkin şey o yahu.:mrgreen:

Coq benim motorun sadece carbon deposunu 2500 Euro , marka adi altinda karbon parcalar hep x2 fiyat malesef. Kalip dokup imal edene kadar zaten ayni fiyati buluyorsun. Carbon edition bir ducati sahibi olarak , eger carbon dan anlamiyor iseniz bu motoru almayin derim zaten cunku plastik gozu ile bakiyor anlamayanlar.

Coq BMW sana ozel carbon yerine daha ucuz olan Nylon versiyonu cikaracakmis:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu iki gözü farklı Bmw değil mi bu,Hayko Cepkin gibi motor:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Coq benim motorun sadece carbon deposunu 2500 Euro , marka adi altinda karbon parcalar hep x2 fiyat malesef. Kalip dokup imal edene kadar zaten ayni fiyati buluyorsun. Carbon edition bir ducati sahibi olarak , eger carbon dan anlamiyor iseniz bu motoru almayin derim zaten cunku plastik gozu ile bakiyor anlamayanlar.

Coq BMW sana ozel carbon yerine daha ucuz olan Nylon versiyonu cikaracakmis:p

Yahu sen bari yapma.
Motorun karbon olan yerlerine baksana bir.
Komplesini alsan kaç para yazacak gozunu seveyim.
On ve arka çamurlukla karenajin alti karbon.
Motor blogu çiplak.
Duyanda sasesi komple karbon sanacak.:)(oyleyse uyar):wiinkk:
O fiyata ancak Turkiye'de kaktirirlar bu motoru.
Ermax orjinal parçalarini yari fiyatina çikariyor hemde daha kaliteli.

Şu iki gözü farklı Bmw değil mi bu,Hayko Cepkin gibi motor:p

Hocam o F800:cherry:
168362051h.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
F 800 yine üsturuplu makine,bu Racing tipine gitmemiş Hayko Cepkin farı:mrgreen:

Coq abim ailecek (abim ve ben ) merak ediyoruz sen neye biniyorsun. bende ona bincem:cat::cat::cat:

Bu motorun en çok hoşuma giden yari far tasarımı tek kelimeyle mükemmel olmuş . Alın size farklı görünümde bir RR alışılagelmiş klasik CBR 600 RR , R1 , R6 ve daha birçok racingde olan standart görünümden farklı bir tasarım mükemmel düşünülmüş.Racinglerin hepsi birbirine benziyor ama bu far tasarımı farkını ortaya koymuş.

Bencede hoş bi görünüm ama bazı insan simetrik bazısı asimetrik görsellerden hoşlanır bu yüzden beğeneni kadar beğenmeyenide çıkacaktır :)

hatta bi motosiklet çıkarsalar bi tarafı grenajlı bi tarafı çıplak olsa daha bi güzel olur sanki :D

Bencede hoş bi görünüm ama bazı insan simetrik bazısı asimetrik görsellerden hoşlanır bu yüzden beğeneni kadar beğenmeyenide çıkacaktır :)

hatta bi motosiklet çıkarsalar bi tarafı grenajlı bi tarafı çıplak olsa daha bi güzel olur sanki :D

Şöyle bir canlandırayım dedim de görmeden birşey diyemicem :mrgreen: Pek iç açıcı gelmiyor ama :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar