Bmw BMW'den farklı bir konsept;BMW Halbo

BMW yeni mini motosikleti Halbo konseptine ait görüntüleri paylaştı. Tasarımcısına göre Halbo, normal motosikletlere nazaran yarı yarıya daha az bir alan kaplamakta.

Sadece 2 tekerleği olan Halbo'nun ön tekerleği standartlar dahilinde; fakat arkada bulunan, küre şeklindeki küçük tekerleği tasarıma değişik bir bakış açısı kazandırmış. Ayrıca sağa ve sola doğru hareket kabiliyetine sahip. Bu sayede Halbo'nun denge konumunu alması sağlanıyor.

Dengenin sağlanması çok önemli görünüyor. Çünkü böyle bir araç ile olası bir kaza geçirme halinde sonucun ne derece kritik olacağını hayal etmek pekte zor değil.

Tasarımcı Pierre Yohannes Lubis'e göre böyle bir tasarım zihni genç, heyecan arayan insanlar için güzel bir seçenek olabilir.

Kaynak:A.A.

Bu nasıl bişey böle ya, enteresan bişey yapmışlar. :queen:
Kullanımı yorucu olur diye düşünüyorum.

iki teker olması çok ilginç gerçekten :queen:

Makaledeki,"sadece 2 tekerleği olan..." ifadesine bayıldım:cherry:!
Çekiş ön tekerden olsa gerek,çünkü arka teker sağa sola manevra yeteneğine sahipse stabil bir yapısı olamaz.Elektrik süpürgesinin tekerlerine benziyor sanırım.Yolda nasıl olur merak ettim şahsen.Motorununda elektrikli olması daha mantıklı gibi.Bence ticari olarak şirkete facia yaratacak bir tasarım.

Ne motoru, ne başka bir özelliği; tek merak ettiğim şey : bu alet nasıl duruyor? :silent:

nasıl bir motor türü anlayamadım nereye binicez nereye oturucaz artçı kavramı bitiyormu yoksa:mrgreen:
ben bu motora benzettikleri aletten hiç hoşlanmadım :farao:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah aşkına ne bu ya sirk cambazları gibi...

Kapitalist sistem dedikleri böyle bişey işte selçuk abi.. Sürekli seni bişeyler almaya teşvik ediyor. Merak ediyorum acaba bu motoru tasarlayan vatandaşlar bunu günlük hayatlarında kullanırlarmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konforu yok,tutmaz bu tasarım,şehir içi olsa neyse.

Arkadaşlar kimse motorun özelliklerini sormamış, acaba kaç cc, kaç hp, ön pren kampana mı-abs mi, maximum hız, ağırlığı, uzunluk ölçüleri kısacası teknik özellikleri nedir?

bence sırf şekil olsun diye üretilmiş.Hondanın da yürüyen bir robotu var ama ne işe yarıyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar