BMW SCORPİON (Canjamoto)

Benim düşüncem o depo vücuda gelen rüzgarı kesiyordur, bmw nin mühendisleri odun değildir ya kalan rüzgarda kafa bölgesine gelir, eeee zaten racing kullanırken kafamız göstergenin oraya girmiyor ki

Benim düşüncem o depo vücuda gelen rüzgarı kesiyordur, bmw nin mühendisleri odun değildir ya kalan rüzgarda kafa bölgesine gelir, eeee zaten racing kullanırken kafamız göstergenin oraya girmiyor ki
Arkadaşlar motosikletin BMW tasarım ekibi ile herhangi bir ilişkisi yok.CANJAMOTO tasarım ekibi standard seri üretim bir BMW R 1200 S motosikletin şase ve teknik ekipmanını değiştirmeden motora turbo ilavesi ve yeni bir body kit ile bu hale getirmişler...
Standard BMW R 1200 S 1170 cc çift silindirli boxer 122 HP bir motora sahip...Turbo beygir gücünü 122 HP den 160 HP'ye yükseltmiş...

http://www.bikez.com/motorcycles/bmw_r1200s_2007.php

abi ne bu yaa :queen:bu motosiklet fln deil uzay mekigi gibi bişi resmen
hee bide unutmadan bişi sorcam bunun hız göstergesi fln mazemeden falanmı çaldılarkiii:silent:

bu motor günlük hayatımızda kullanılması çok zor gibi gözüküyor ama tasarım olarak güzel geliyor göze...

Öncelikle cam yok... Kesinlikle hatalı bir tasarım.. O güçte bir motorun yüksek hızlarda ne kadar rahatsızlık vereceğini düşünmek istemiyorum.

kuyruk ve motor kısmı çok güzel görünüyo da grenaj ne öyle yaa...uzay mekiği gibi..:silent:

arkadaşlar hep eleştirmişsiniz sakin olun kedi ulaşamadıgı cigere meselesine dönmesin. görünümü çok güzel buda bi işe yarar yarışamasada en azından hava attırır-kız tavlatır bak bu açıdan bakınca ne kadar güzel göründü motor :p

Bu motora binen keko kim yaa:cherry: O motorda ben otursaydim motor boyle kotu gozukmesdi :queen: Motorun etkileyici bi gucu var ama tipi hosuma gitmedi vallaha!Neden bilmem...:wiinkk:

hımm motor bence pek motora benzemiyor,sanki teyyareye benziyor,aslında onada benzemiyor,son olarak bu motor,motora benzemiyor
hızını 200 e çıkardığında sürücü kafasını 180 derece geriye çevirip kendi ardına bakar,başka ihtimal yok.
parası çok olupta aşırı hızda rüzgardan korunmak için kafayı 180 derece geriye çevirip aynı anda da yolu görebilen babayiğit varsa buyursun alsın.
ha ben hız yapmayacağım öyle işte muhabbet olsun diyosan sen bilün.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendisi için dizaynı süper ama pilot için aerodinamiği bana pek sağlam gelmedi.200km/h'ın üzerinde rüzgar direk vücudu vurur.Ben şahsen SS'lerden korkan biri olarak param olsa bile almazdım.Alanada mani olmam zaten:cherry:

ben alana mani olurdum heralde görüntü güzel ama :farao:

ELİNT çok doru söylemiş bu motor sadece hava için hız için yapıldıysa hiç uymuyo baksana ruzgarı ne kescek :farao::farao:

anlamsız bir motor ne bu hayabusayamı kafa tutuyo.
ne kullanışı var nede tipi tambir ölüm makinası kullan öl hihihihihihh

abi bunun sadece türkiyeye gelmesi 10 yılı alır bunun bi yeni moeli çıkar ozaman bu türkiyeye gelir hohohohohoho!

tasarı olarak değişik bir model ama cok güvenli olacağını sanmıyorum pek satacağına da

Bence hiç hoş değil. BMW den daha yaratıcı ve göze hitab eden bişey beklerdim doğrusu. Bence çok Amerikanvari...................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar