BMW S850RT - BMW Maxiscooter geliyor!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmesı cok uzun zaman alır ama bunun arkadaslar.....

valla şaşırtıcı falan değil.25,000 euro fiyat çekerler biriki kodaman alır bizde seyrederiz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, +++10000

Forumdan Uzaklaştırıldı
25000€ :) çok ii para valla , ki çekerlerde

Bence bu bir hayal ürünü olabilir. Bu sitedeki resimler çizimden ibaret. Zaten sitenin adı da "cyber scooter". İtalyanca bilen arkadaş varsa bi okusun sitede ne yazdığını da yardımcı olsun derim.. :silent: Resimler de bana dandik geldi zaten. BMW gibi bir firma böyle amatör resimleri web'e salmaz. Prototip yapılmadan zaten hiç yayınlamaz. Bence bu adam bir motor designer'i ve böyle bir motor design etmiş ve desenlerini yayınlamış gibime geldi yani. O çizimde artçı veya sürücü ayaklarını yere indirse ayakları bile yere değmez. Merdivenle mi çıkacaklar motora? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, hay ağzına sağlık.... :thumleft:

ben almayı düşünüyordum ama kodaman olmak istemem :queen: (kodar kodar nereye kadar :queen: )

Ya arkadaşlar 25000 ero nereden çıktı ki fiyatı yazıyo sitede??? 9.900ero diyor. Ayrıca R1200 ü biliyorsanız sırt dayama konseptinin aynını burada kullanmışlar. Bu ürün gerçekmidir bilmiyorum ama fiyat olduğuna göre çizimleri satmıyorlardır sanırım. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar hatırlarsanız kısa bir süre önce bu konudan bahsetmiştim. Gercekten bir maxiscooter getirecekler ama bu fiyatlar filen diil. 10.000 Euro civarında bekleniyor..Kaynak çok sağlam. :bounce:
Ayrıca bilenler bilir. benim ZAT da aslen BMW nin amcasının oğludur.. :p
İsteyene yardımcı olunur bu onuda.. :p

S&S :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar