Hayatında hiç bmw incelemedin galiba.Dünkü 800cc nin beygiri bugünkü 800ccnin beygiride olsa aynı performansı verir bmwde.(aynı beygirlerden bahsediyorum ya 62 olcak ya 58 OLMASI LAZIM))r 800rt polis çıkmaması olmasına dikkat et tavsiyelerim bunlar R 80 NEDEN DÜŞÜNMEDİN R800 RT AĞIR MAKİNA.2005 model motoru satıp 1993 model motoru mu alacaksınız üstelik motorda yaş önemlidir. 18 yaşında bir motoru almak için 6 yaşındaki mtooru satmak bana pek mantıklı görünmedi. isterse 2000 cc olsun yaşlı sonuçta yıpranmıştır parçası pahalıdır emsallerine göre 2 kat yakar vs. bence mantıklı değil. ve bu gün ki 800 cc motorların performansınıda vermez.
dostum dost acı söylermiş olayından gircem sakın alınma
yaş 19 demişsin,bu motoru sırf beygiri ve cc yüksek olduğundan sevdiğine eminim artı bunla birlikte getirdiği sestende hoşnutsun ama bu motor sana gelmezzzzz
zaten bu motora bak sahibi dedeler... turing yapmaya kalksan bu çok yakar eski sistem hiç biyere kımıldıyamazsın ,kızların yanından geçsen ıyyy derlermotor mez den beter
he motorcu dedem bak bu motorun hastası olabilir o başka da yaş 70
benim yaş 23 hem ses hem naked istiyorum o zaman gsr600 bakıyorum onu almaya çalışıyorum.
hem tip
hem hız
hem uzun yol
hem cadde
hemde az yakıyo
ilk bunu sürücemki yıllar sonrada bmw gs1200 tecrubesine ulaşıp bu motoru kullancam bir motorcu böyle düşünür
güzel kardeşim sende eksik bilgilendirme var anladığım kadarı ile o motor 93 değil 83 bile olsa cbf250 den 100 kat daha kalıteli daha iyi daha uzun ömurludur o makina2005 model motoru satıp 1993 model motoru mu alacaksınız üstelik motorda yaş önemlidir. 18 yaşında bir motoru almak için 6 yaşındaki mtooru satmak bana pek mantıklı görünmedi. isterse 2000 cc olsun yaşlı sonuçta yıpranmıştır parçası pahalıdır emsallerine göre 2 kat yakar vs. bence mantıklı değil. ve bu gün ki 800 cc motorların performansınıda vermez.
alma derim bennnn bir bmw nın ılk sahıbı olun onunla beraber yaşayın isterse 83 model olsun bu günlere gelır .Ama bu motor şimdi polis cıkmasıdır toplanmıştır başını ağırtabılır .daha cok genç bır arkadaşımızsın ilerde bütcen ve gelırın daha arttığında daha ne motosıkletler gecer elıne ve daha da tecrübe sahıbı olursun şimdi sana sorsam kaç tane uzun yolun var motosıkletle dıye illa uzun yol mu yapmak lazım evet motosıketle yaşamak lazım mahallede yada semtte bır yukarı bır aşağı motosıklette ses var görüntü var herkes sana bakıyor bu iş değil gecenlerde ben bır sahıl kenarında oturuyordum .2 ss caddede bır aşağı bır yukarı kask bıle yok başlarında tam gaz ses alabıldığınce sağlam şimdi ben sana akıl verecek değilim ama burda düşüncelerımı yazıyorum umarım bana kızmazsın cbf 250 motosıklet en uygun en ıdeal motosıklet gez gezebıldığın kadar ekonomık sağlam zaten bu gezıler ve keşıfler sana askerliğini yaptıktan sonra daha gelışkin fıkır ve tecrübeler sağlayacak o zaman tercıhlerını daha rahat yaparsın