BMW RT800

Arkadaşlar CBF250(2005) den BMWRT80 (1993) e geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl tavsiye edermisiniz iyi yönleri kötü yönleri varmıdır teşekkürler :)

Bmw klasikleşmiş modeli yalnız iyi bir tamircin parça tedarikçin ve paran varsa al derim yoksa unut gitsin...

Parça teminin de sorun olcağını sanmıyorum babam bunu alalım diye tutturdu dediğiniz gibi klasik bi model önüne granaj falan yaptırmayı düşünüyordum.

Yaşım : 19 bu arada bana ne kadar uyar bilmiyorum ama sesi falan beni cezbetti görünüş olarak olmasada :farao:

2005 model motoru satıp 1993 model motoru mu alacaksınız üstelik motorda yaş önemlidir. 18 yaşında bir motoru almak için 6 yaşındaki mtooru satmak bana pek mantıklı görünmedi. isterse 2000 cc olsun yaşlı sonuçta yıpranmıştır parçası pahalıdır emsallerine göre 2 kat yakar vs. bence mantıklı değil. ve bu gün ki 800 cc motorların performansınıda vermez.

2005 model motoru satıp 1993 model motoru mu alacaksınız üstelik motorda yaş önemlidir. 18 yaşında bir motoru almak için 6 yaşındaki mtooru satmak bana pek mantıklı görünmedi. isterse 2000 cc olsun yaşlı sonuçta yıpranmıştır parçası pahalıdır emsallerine göre 2 kat yakar vs. bence mantıklı değil. ve bu gün ki 800 cc motorların performansınıda vermez.
Hayatında hiç bmw incelemedin galiba.Dünkü 800cc nin beygiri bugünkü 800ccnin beygiride olsa aynı performansı verir bmwde.(aynı beygirlerden bahsediyorum ya 62 olcak ya 58 OLMASI LAZIM))r 800rt polis çıkmaması olmasına dikkat et tavsiyelerim bunlar R 80 NEDEN DÜŞÜNMEDİN R800 RT AĞIR MAKİNA.

hayatımda bmw inceledimde o motor 93 model yorulup tekrefiye görmüştür görmese bile aşınma illaki olacak pistonlarda buna dayanarak söyledim.20.000 kmdeki bir motorla 200.000 kmdeki bir motorun aynı performansı vereceğini düşünmüyorum.

depoda bişiler var ama çözemedim.daha temizlerine bakmaya çalış R800RT Alıcam diye şartlandırma r80 de aynı motora sahip.

Bende aynı motoru (R80RT) kullanıyorum ve alma derim.Sebebi ise bidaha başka motora binememe durumu.Bu motora binersen başka motoru begenip binemezsin,binsende keyif almazsın.Diger sebepler ise;
-çok ağırdır,parkettikten sonra acaba indirebilirmiyim diye arkana bakarsın.
-çok yakar,benzinciyle ahbap olursun.benimki km de 230-250 krş yakıyor.(hararetle benzincinin kızını arıyorum.)
-önü çift disk olmasına rağmen frenlemesi çok zayıf.
-bakımının büyük kısmını kendin yapabilmelisin,takım taklavatın sağlam olmalı.
-ışıklarda beklerken alaman turistlerin 'oooo nice motor' sözlerine alışmalısın.

Boxer motorların sesine ve gidişine hastayım, benzin olarak gerçekten fazla yakıyormuş ağır olmasının fazla zorlayacığını düşünmüyorum fren sorunuda çözülebiliri diye düşündüm.

Açıkcası şuanda HONDA CBR1000F(1999) ile BMW R80RT arasında kalmış durumdayım. Bütcem çünkü ancak bunlara yetiyor ve ikiside hoşuma giden motorlar 1000 lik konusundaki tek düşüncem benzin sorunu , bmw konusundada bakım sorunu .

dostum dost acı söylermiş olayından gircem sakın alınma

yaş 19 demişsin,bu motoru sırf beygiri ve cc yüksek olduğundan sevdiğine eminim artı bunla birlikte getirdiği sestende hoşnutsun ama bu motor sana gelmezzzzz

zaten bu motora bak sahibi dedeler... turing yapmaya kalksan bu çok yakar eski sistem hiç biyere kımıldıyamazsın ,kızların yanından geçsen ıyyy derler:) motor mez den beter

he motorcu dedem bak bu motorun hastası olabilir o başka da yaş 70 :D

benim yaş 23 hem ses hem naked istiyorum o zaman gsr600 bakıyorum onu almaya çalışıyorum.

hem tip
hem hız
hem uzun yol
hem cadde
hemde az yakıyo
ilk bunu sürücemki yıllar sonrada bmw gs1200 tecrubesine ulaşıp bu motoru kullancam bir motorcu böyle düşünür

1000F türkiyede fazla kişide yok galiba.600F Olmasın o 1000f parçasını inş.temin edersin. Sen biraz daha araştır.Bütçeyi bilmediğinden net bişi söleyemiyorum.Kullanan uzak dur diyosa bir bildiği vardır.Bu arada 250 cc den 1000e atlamayı düşünmüyorsun heralde.

Son düzenleme:
dostum dost acı söylermiş olayından gircem sakın alınma

yaş 19 demişsin,bu motoru sırf beygiri ve cc yüksek olduğundan sevdiğine eminim artı bunla birlikte getirdiği sestende hoşnutsun ama bu motor sana gelmezzzzz

zaten bu motora bak sahibi dedeler... turing yapmaya kalksan bu çok yakar eski sistem hiç biyere kımıldıyamazsın ,kızların yanından geçsen ıyyy derler:) motor mez den beter

he motorcu dedem bak bu motorun hastası olabilir o başka da yaş 70 :D

benim yaş 23 hem ses hem naked istiyorum o zaman gsr600 bakıyorum onu almaya çalışıyorum.

hem tip
hem hız
hem uzun yol
hem cadde
hemde az yakıyo
ilk bunu sürücemki yıllar sonrada bmw gs1200 tecrubesine ulaşıp bu motoru kullancam bir motorcu böyle düşünür

Yorumunuz için teşekkür ederim tam bana hükmediyor sanırım bmw den vazgeçtim şuan gözüm hondaCBR1000F de 250 den 500e geçmek degil suzuki gs500 vardı bendede tecrübem mevcut ama 100 lira benzinle 250 km yola yapıyormuş honda 1000F ama motor gerçekten güzel.

güzel kardeşim sende eksik bilgilendirme var anladığım kadarı ile o motor 93 değil 83 bile olsa cbf250 den 100 kat daha kalıteli daha iyi daha uzun ömurludur o makina

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

ancak bu kadar güzel tavsiyede kullanan bulunabilirdi zaten :) demek tavsiye etmiyorsun çünki başka bir motoru beğenememek gibi bir alışkanlık yapıyor ha güzel benzetme iyi bu makınadakı denge başka hangi motorda var bilmiyorum ben

@regal kalitesinden bahsetmedim ki sizde 93 model bir motorun 11100 kmde olması mümkünmü ? benim motorum 2006 model ve 37.000 in sonuna yaklaşıyorum.
ben hala aynı düşünüyorum rus motoru bile olsa ki en sağlam motor odur 2005 modeli satıp 93 model bir motor olmazdım. en aşağı 2000 alırdım oda kalitesine güvendiğim için. ama 18 yaşta bir motor için az buz değil

alma derim bennnn bir bmw nın ılk sahıbı olun onunla beraber yaşayın isterse 83 model olsun bu günlere gelır .Ama bu motor şimdi polis cıkmasıdır toplanmıştır başını ağırtabılır .daha cok genç bır arkadaşımızsın ilerde bütcen ve gelırın daha arttığında daha ne motosıkletler gecer elıne ve daha da tecrübe sahıbı olursun şimdi sana sorsam kaç tane uzun yolun var motosıkletle dıye illa uzun yol mu yapmak lazım evet motosıketle yaşamak lazım mahallede yada semtte bır yukarı bır aşağı motosıklette ses var görüntü var herkes sana bakıyor bu iş değil gecenlerde ben bır sahıl kenarında oturuyordum .2 ss caddede bır aşağı bır yukarı kask bıle yok başlarında tam gaz ses alabıldığınce sağlam şimdi ben sana akıl verecek değilim ama burda düşüncelerımı yazıyorum umarım bana kızmazsın cbf 250 motosıklet en uygun en ıdeal motosıklet gez gezebıldığın kadar ekonomık sağlam zaten bu gezıler ve keşıfler sana askerliğini yaptıktan sonra daha gelışkin fıkır ve tecrübeler sağlayacak o zaman tercıhlerını daha rahat yaparsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

alma derim bennnn bir bmw nın ılk sahıbı olun onunla beraber yaşayın isterse 83 model olsun bu günlere gelır .Ama bu motor şimdi polis cıkmasıdır toplanmıştır başını ağırtabılır .daha cok genç bır arkadaşımızsın ilerde bütcen ve gelırın daha arttığında daha ne motosıkletler gecer elıne ve daha da tecrübe sahıbı olursun şimdi sana sorsam kaç tane uzun yolun var motosıkletle dıye illa uzun yol mu yapmak lazım evet motosıketle yaşamak lazım mahallede yada semtte bır yukarı bır aşağı motosıklette ses var görüntü var herkes sana bakıyor bu iş değil gecenlerde ben bır sahıl kenarında oturuyordum .2 ss caddede bır aşağı bır yukarı kask bıle yok başlarında tam gaz ses alabıldığınce sağlam şimdi ben sana akıl verecek değilim ama burda düşüncelerımı yazıyorum umarım bana kızmazsın cbf 250 motosıklet en uygun en ıdeal motosıklet gez gezebıldığın kadar ekonomık sağlam zaten bu gezıler ve keşıfler sana askerliğini yaptıktan sonra daha gelışkin fıkır ve tecrübeler sağlayacak o zaman tercıhlerını daha rahat yaparsın

şimdi anlatmak istediğim yada gençler üzerınde korktuğum budur arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/93374-beylikduzu-motor-kazasi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar