BMW R1100 RT yardım lüfen !!!

Merhaba arkadaslar ben eskişehirden erhan geçen hafta polis çıkması BMW R1100 sahibi oldum çalışır durumdaydı şuan topluyorum boyası falan bitti. dün öğlen birden bire bir sorun ortaya çıktı motor rolentide çalışırken 30-40 sn çalışıp stop ediyor vede yüksek devire çıkardığımda motor hemen stop ediyor. krank sensöründen şüpheleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

Cevap vericek yokmu arkadaslar iyi bir bmw ustasina ihtiyacim var eskisehir olursa daha iyi olur yada diger sehirler hic farketmez

istanbulda bildiğim usta var sadece BMW ile uğraşıyo.
05325681529 telefonu bu adı Erdoğan bi telefon açar sorarsın başka da yardım edemem..

Erhan ismim eray Düzceli eskişehirliyim , normalde bütün motorların doktoru olduğu halde büyük motorla pek uğraşmayan hatır gönül işi bakan ve motorun içinden geçen ölüyü dirilten murat ustamız var eskişehirde

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008506920567 ekle yardımcı olayım sabah

ben kendimde tamir işinden anlarım , istersem herseyi yaparım fakat murat abim varken elimi sürmem benim vn 800 - arkadaşımın sporsterlar kuzenimin 600 f vs vs vs başkasına gitmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar