BMW Lo Rider Konsepti

Çıplak, yere yakın ve oldukça çekici bir konsept : BMW Lo Rider
FasterAndFaster sitesinde ki arkadaşlarımızın yaptığı “Eğer ‘Mad Max’ Alman olsaydı büyük ihtimalle böyle bir motosiklet kullanırdı” yorumuna katılıyoruz.

Yeni nesil teknoloji ile eskinin sadeliğini bir araya getiren Lo Rider, flat-twin güç ünitesine, 17-inç jantlara, önde çift 6 piston kaliperli petal-tipi fren disklerine, USD çatala, tek kollu maşaya, Ohlins arka süspansiyona sahip.

BMW Motosiklet departmanının tasarım lideri David Robb ‘un önderliğini yaptığı bir ekip tarafından üretilen aracı biz çok beğendik.

b11sl5.jpg

b12jc4.jpg

b13zh8.jpg

b14dd7.jpg

Moto Aktüel
online motosiklet bilgi kaynağı

Bacaklarimin isindigini simdiden hissedebiliyorum , yanar yahu :)

Ama dizayn'i pek bi guzel.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adı üstünde lo rider :D, ben pek beğenmedim.

iskoçyalı filmindemi vardı böyle bişeş üstünde elleri sopalı adamlar öyle bir filmi çağrıştırdı

Çaprazdan güzel ama yandan hoşuma gitmedi. Birde arkadaşın dediği gibi.. o egzos adamın bacağını kızartır :D

bunda hem eksoz sakalt hemde bu son model motorlar neden tek kısılık oluyor neen ıkıncıye bır yer ayarlamıyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Bmw japonlarla baş edemiyeceğini anlayınca böyle saçma şeyler yapmaya başladı galiba :pr:

Mersin İl Temsilcisi
BMW Lo Rider ( consept )

BMW yeni konsepti Lo Rider'ı Milan motosiklet fuarında tanıttı. Konsept motor, egzoz pozisyonu, çeşitli far seçenekleri, tekli veya çiftli sele gibi kişiselleştirilebilir bir yapıya sahip. Lo Rider klasik çizgi ile yüksek performans teknolojisini bir araya getiriyor.

100 beygirlik boxer motora sahip Lo Rider ayrıca flat-twin güç ünitesine, 17-inç jantlara, önde çift 6 piston kaliperli petal-tipi fren disklerine, USD çatala, tek kollu maşaya ve Ohlins arka süspansiyona sahip.

Yazar Sencer Bediz ( CBF turkiye moderatörü)

BMW döktürmüş yine.. ağzımın suları akarak baktım resimlere.. inanılmaz..

egzost arkada muhteşem bir görüntü meydana getirmiş,tek kişilik olması kötü tip olarak değişik caydırıcı hatta kılşkırtıcı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar