BMW Kullanıcısı arkadaslar

merhaba

yaklasık 8 aydır siteye üyeyim ve forumları sadece okuyorum biraz gec oldu ama bu actıgım ilk konu :)
siteye üye arkadaslar arasında bmw kullanıcıları ile tanısmak istiyorum. bmw uzerine bilgi alışverisinde bulunmak istiyorum. bmw kullanıcı arkadaslar kendini tanıtırsa memnun olurum.
herkese iyi aksamlar
engin..

merhaba dostummm.. :rendeer: hoşgeldinn :rendeer:

ben honda kullanıcısıyımm...kendimi tanıttığım için kusuruma bakma...sadece bmwciler demişsin çünkü...sazan gibi atlamayayım...sevgilerimle :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi CINLUN cular tanısabiliyomu sorim dedim :) tanısıyosak ben Hakan numaramı verimmi :p :)

Ya abiler bu arada eger geyik sıkarsa soyleyin kimseyi amacım tiye almka degil sadece hayattan zevk almaya calısan biriyim sevgiler saygılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Doktorum bi kıyak yapacak gibi.. O zaman tanışırız.. :bounce:

bmw nin ölüsüne bile inerim pahalı bir motor eskiside yeniside ama değer uzun yol içn süper 54 tek silindir + 79 modelini kullandım aletler canavar gibiydi

Forumdan Uzaklaştırıldı
metehan kardeşim eski bmc pardon bmw cilerden de şaka yaptı zannediyosam :rendeer:

Merhaba,
Gecen haftadan beri BMW kullaniyorum bende. Taze yani:)

Ante
f650gs ve scarverin vuruntulu çalıştığı söyleniyor. motosikleti kullanırken o vuruntuyu hissedebiliyor musun?

Vuruntu farkli bir şey. Vuruntu, Benzinin yanma odasinda kontrol dışı yanmasıyla oluşan sarsıntıya denir:)

Alet titreşimli mi dersen. Şimdi motoru alıp, İstinyeden kozyatağina getirdiğim gün nerdeyse kahroluyordum:))) Uzun yola falan gidilmez bununla diye. Yolun yarısında sol kolum uyuşmuştu. Artı aynalari birak kendim titremekten trafigi göremiyordum:))))

Oyle bir sarsıntı yani..

Sonra ikinci binişimde... Daha az hissettim sarsıntıyı.

Sonra Polenezkoy'e gittik zaten ki 3. binişimdi.

Bu Akşam iş çıkışı ise önce kızıltoprak, ardından Emirgan yaptım. Sonra 2. kopruden tekrar anadolu yakası. Sarsıntı mı? Eh işte biraz.

Kısacası anladığım şu devrinde kullanırsan titreşim hiç rahatsiz edici boyutta değil. Bazi arkadaşların ayaklarını ped üzerinde tuttmak için çaba sarfettiklerini duyunca Polenezköy Mangal gezisinde hic oyle bir dert yok. En fazla aynaların titremesi rahatsiz ediyor şimdilik. Ama dediğim gibi devrinde kullanirsan rahat. Birde şu an rodajda olduğum için 4000 devir ve altında kullanıyorum. Gördüğüm maksimum hiz 110.

Ama öte yandan ben hic 4 silindir bir makina kullanmadım. yani 502 KM YBR ve sonra scarver'a geçiş yaptım. Honda CBF600 gibi bir makina ile karşılaştıramam o yüzden.

Sonuçta ben sevmeye başladım bu motoru:) Rölantideki o cruiservari pat-pat çalışması bile hoşuma gidiyor.

SeLam arkadaşlar.Ante bence motorun şu an paranın satın aLabiLecegi en güsel motosikLerden birisi :cat: iLeride beraber uzun yoLa çıkabiLegim arkadaşlar edinirsem bende Yamaha yı satıp Enduro tarzı (büyük ihtimal ya 650 Scarver yada yamaha 660) almayı düşünüyorum.HAyırlı oLsun,iyi sürüşler aNte :rendeer:

ah bu paranın gözü kör olsunnn...

paramız vardı da bizmi bmw 1200 gs almadıkkk... :rendeer:

Merhaba Engin kardeş aramıza hoş geldin sefa getirdin.
Arkadaşlar 1976 Model r 60/6 yada r 60/7 almayı düşünüyorum ne dersiniz :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar