BMW K 1200 GT Lpg Dönüşümü

Güzel olmuş ama bence çok sakıncalı LPG tüpü çok açıkta ve çok korumasız duruyor. Kaza anında çok tehlikeli olabilir

yakıt tüketim verileri ve güç verileri belli mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 PM ----------

eger benzine gore %30 gibi bir paranın cepte kalmasını saglıyorsa scooter'ların bagajına konulabilir.

Motor ömrünü azaltıp, yağ yakmasına sebep olmasa düşünülebilir.
Ama bu olumsuz etkileri sebebiyle, ekonomik olduğu söylenemez. :farao:
Tek olumlu yanı, daha çevreci olması.

K 1200 Gt'yi satın alabilen insanın zaten hali vakti yerindendir.:mrgreen:Gereksiz:p
Tip çok sakıncalı bir yerde ve korumasız bir şekilde duruyor.Tehlikeli olabilir.

Türkiyede bir adam cub motosiklete yapmıştı.Piknik tüpü kullanarak.Gerçekten bu motosikleti alan adam yakıt düşünmez sanırım:)

trafik ekiplarince problem olmasa ve harhangi güvenilir bir yerde bunu motoruma taktırabileceğimi bilsem samimi söylüyorum hiç durmam.Yakıt masrafı yüzünden gideceğim yeri bile hesaplar hale geldik.bana göre bu budur.

o tüpe zarar verecek bir darbe aldıysan zaten Allah rahmet eylesin yakıt tankının patlamasına falan gerek yok.o yüzden tehlikeli falan değil bence.

Türkiye'de olsa anlarımda acaba Almanya da da mı çok pahalı benzin?bence gayet güzel olur amaç doya doya gezmekse.50 tl ye 200 km gidebilmek bir yerde,400 km bir yerde.hiç düşünmezdim valla yaptırırdım bende ama önce motosiklet lazım bi tane:cherry:

lpg motorun ömrünü bitirmez yada kısaltmaz bilakis uzatır; benzin motorda daha çok kurum burakır, lpg'ye kuru yakıt diyebilirsiniz ama zaten ateşleme olduğunda ortam zaten kuruyor. Lpg depolarıda özel olarak üretiliyor, bir piknik tüpü ile lpg deposu bir değil.( kaçak yolla üretilenler nedir değildir bilmiyorum )

bizim bmw aracımızdada aynı tüp var yani aynı olmasada göstergesi tıpa tıp aynı... motosiklette tehlikeli olmasa gerçekten düşünülebilecek birşey çünkü devir tasarruf devri arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar