https://m.youtube.com/watch?v=e3jJ-aEmRFA
Bakin bu da motor bu da 1000 cc adam hayvan gibi kullaniyor mu ? Hayir cunku Honda motorcuya deger veren bir firma.
Benim fikrim boyle
Honda bu CB1000R modelini 2011-2013 kasasını Amerika'da ABS'siz sürdü piyasaya. ABS'lisini almak mümkün değildi. O zamanlar BMW'nin buradaki her modelinde ABS standarttı. Hatta KTM'in 250cc modellerinde bile ABS standarttı.
Honda müşterisine değer veren bir firma olsa, en büyük 1000cc naked'ına, tek taraflı arka maşa ya da hidrolik debriyaj yerine ABS koyardı.
Değil Honda, hiç bir firmanın motorcuya değer verdiği yanılgısına kapılmayalım. Kendimizi kandırmış oluruz. Bize para karşılığı motosiklet satıyorlar. Akıllıca karar vermek ilk başta bizim yararımıza. Her türlü markacılık ise zararımıza.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------
Naked motora 180 200bg koyunca zaten alıcın da psikopat adam olacak kaçarı yok
Bu durumda psikopat oluyorum galiba...
Peki asıl sebep nedir?
Şimdi biraz değişti durum, ama bundan 8-9 yıl önce, eğer her yönüyle iyi bir motosiklet arıyor olsaydınız, eli mahkum markanın en büyük modeline yönelmek zorundaydınız. Çünkü orta modeller en iyi fren ve süspansiyonla gelmiyordu, halen bir çok modelde de durum böyle. Ama bir çok istisna mevcut bugün.
Bence eğer bir naked motosiklet 110 beygir üzeriyse, ve eğer fazla ağır da değilse (210 kilo altı), güç olarak fazlasıyla tatminkardır. Çoğu sürücünün daha fazlasını arayacağını zannetmiyorum. Ama daha iyi süspansiyon, daha iyi şase, daha iyi freni herkes arar. Motosikleti hızlı ve zevkli yapan şeyler asıl bunlar. Bunlar tam olmayınca motosikletin ekstra gücünü güvenle ve zevkle yere aktaramazsınız zaten. Malesef asıl pahalı olan kısımlar da bunlar... Motor gücü yanında geliyor bir nevi...