eBay de birkaç LED model var. Deneyen görmedik henüzSelamlar ,
Stop lambasını beğenmiyorum , led , daha küçük boyutlarda olan bir ürün takmak istiyorum ,
Deneyen oldu mu ? Ne dersiniz tek beğenmeyen ben miyim ?
Merhaba. Kısa ön cam var fakat suan turkiyede degilim. Geldigimde size gondereyim kullanın.eBay de birkaç LED model var. Deneyen görmedik henüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Kısa tur cami ve arka koltuk kapağı bulan var mı ?
Nette garip fiyatlar var hep.
Elimde puig gri renk uzun tur cami var. Orijinal kısa olanla takas isteyen olur mu?
olay budurMerhaba. Kısa ön cam var fakat suan turkiyede degilim. Geldigimde size gondereyim kullanın.
Size tavsiyem cam alacaksanız MRA nın f800 için olan camını alın cidden ben kullanıyorum ve çok etkili oluyor. Puig bir şeye yaramıyor.
Arka koltuk kapağı kırmızı renkte var elimde.
Stop lambasının aynısının ledlisi f800R larda var. Onu takabilirsiniz.
Selam kayış icin yardımcı olabilen varmı arkadaşlar
yorgun görünüyor. orijinal egzoz yok. arrow ne durumda , muayeneden geçebilir mi o şekilde ?merhabalar
aşağıdaki ilanda görülen motor için düşünceleriniz nelerdir? uzun süre kullanım için mantıklımıdır? yıllık 3-4 bin km ancak yol yapıyorum. tecrübe konusunda sorun yok
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-kazasiz-bmw-f800s-543858924/detay
avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir usta varmıdır inceletebileceğim
rengi kırmızıymış daha öncesinde bir sorunu yok dedi satıcı
GÜNGÖREN İBRAHİM USTA _ KONU BMW İSE TEK GEÇERİM .....
o motor daha önce işlem görmüş , biraz masraf çıkartabilir , ama şunu unutma anlamayan usta kurcaladığında sağlam motoru da bozuyorlar ....
sen ibrahim ustaya göstermeden işlem yapma .....
selamlar ,
40 bin km bakıma gideceğim , özel servis tavsiye edebilecek olan var mı ? İstanbul Anadolu / Avrupa farketmez .....
Bence 22-23 bin eder.26 binde 2008 model bi f800st nin ederi nedir?
Bence 22-23 bin eder.
Sahibi 29 bin ister o ayrı tabi![]()