rica ederim sellçuk tabiki çok şey istemiş olmazsın. valla doğruyu söylemek gerekirse çok fazla yol yapmadım. hala ıvır zıvırıyla uğraşıyorum

. ama elimden geldiği kadarıyla sorularına cevap vereyim.
1. tdm için özellikle dikkat ettiğim bir nokta yoktu. hangi motoru alırsan al dikkat edilmesi gerekenler var, bende nacizane onlara baktım ve aldım. önemli olan motorun büyük kaza yapmamış olması. motor bu illaki sağa sola birkaç kere yatmıştır. az kilometre yapmış olması tercih sebebi olabilir. ama gerçekten bakımlı bir motorsa kilometreside önemli değil bence. lastiklerinin durumuna bak, eğer iyi değilse bilki 200-400 avro arasında bir rakam cebinden çıkacaktır. valla birinci sorun için pek yardımcı olamadım heralde ama daha sonra aklıma değişik şeyler gerlirse yazarım.
2. inan çok samimi söylüyorum şu an cebimde 12000 ytl olsun, bir tane 11000 km de çok temiz bir tdm var gider onu alırım

en olmusuz en zayıf yönünü sormuşsun ama, bu konuda birşey söyleyecek kadar tecrübe edindiği sanmıyorum. belki bir miktar frenleri diyebilirim. ama benim balatalar yüzündende olabilir.
3. buda benden olsun. bu tip motorları şehir içinde rahatça kullanmak zordur denir hep. benim boyum 178 cm, kilom 88 kg ve bir ybr kadar olmasada şehir içindede yani sıkışık trafikte çok rahat kullanabiliyorum.
sellçuk senin kafana takılan bir soru varsa sor ben cevaplamaya çalışırım yine.
ben şu ana çok memnunum motorumdan valla, allah nazarlardan saklasın

dün yeni lastiklerde aldımki deme keyfimize. artık rahatça frende yapıyoruz virajlarada yatıyoruz...
allaha emanet