Bende 6lı ledli sis farı aldım kontrol ünitesi ile. Ama açma kapama düğmesi bulamadım gönlüme göre yağmurdan yağıştan etkilenmeyen. Sizin düğmelerin su geçirme durumu nedir ve düğmelerin ışıksızı varmıdır? Ve bu düğmeleri hangi firma üretiyor?
(Su içinde sergiliyorlar diye yazmışsınız. Yağışta uzun süreli kullandınızmı?)
yunus toplantılarda havan 1500 de burda çok eziyolarmış la seni:queen::queen::queen:
ellerinize sağlık, stoplar güzel olmuş.
Sislerde öyle ancak görünürlükte çok etkili olmayabilir lakin tek led, ama emeğiniz harika, elinize sağlık.
Stop içinde bir tavsiye, malum şerit ledler genelde tek çipli satılıyor ancak araştırılırsa bulunması zor değil, 3 çipli şerit ledlerde var.
örneğin benim 48lt coocase çantamda
0-0-0 0-0-0
0-0-0 0-0-0
şeklinde 6 sağ, 6 sol tarafa (3cm den kesiliyor malum her birine 2 tane 3er cmlik parça), tek ledli olsa 6 ledli olacak her bir tarafım ama 3çipli kullandığım için parlaklık olarak 18led e eşit diyebiliriz. (teknik olarak tabi ki o kadar değildir ancak tek çipli 6 ledle 3 çipli 6led in parlaklıkları çok bariz farklı onu diyebilirim)

elcik korumalar orjinal bmw f 650 gs için olanlardan.resimdeki 2 numaralı parça 2 adedi 109 tl kdv li.
7,5 cm metrik 6 civata piyasada tonla,3 numaralı karşılıkta çoğu tamircide var çıkma yada sıfır.
bu arada su devirdaim keçelerini,fren,yada debriyaj balatalarını,yağını filtresini,ön amortisör yağlarını değiştirmek isteyen olursa istanbul anadolu yakasındayım,hafta sonları yardımcı olurum.beraber yaparız.
elimde 10 kg kadar sea/10w mobil amortisör hidrolik yağı var.
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51604
[url]http://d1204.hizliresim.com/w/j/4jrm1.png[/url]
Canekin, sizinle aynı çantadan ben de aldım. Sanırım tavsiyenize uyup söylediğiniz şekilde ledleri değiştireceğim, çanta çok güzel de üzerinde gelen kendi ledleri oyuncak gibi. Ledli haliyle resmini ekleyebilirseniz çok sevinirim.
CANEKİN: 2001 modellerdede 2 bujili olanları var,1-2 ay önce aldık arkadaşıma.ilandaki motorda
1-arka çanta
2-ön çamurluk
3-en az 1 sezonluk lastik
4-arka çamurluk (çamur sıyırıcı)
5-en fazla 2 yaşında orjinal akü
6-sağlam arka amortisör
7-orjinal aynalar ve birde tur camı varsa fiyat ideal bana göre.
bu konuda benim düşüncem. çok fazla 2004 öncesi 2 bujili motor var,buda bmw nin o zamanlar dual spark ı test etmek amacıyla ürettiği motorlar olabilir.bütçen ne kadar yüksek bilemem ama sahibinden.com da yüksek model bir sürü motor var.tabi fiyatlar uçmuş zira sezon açıldı 4-5 ay böyle gider inme olmaz.
elcik korumalar orjinal bmw f 650 gs için olanlardan.resimdeki 2 numaralı parça 2 adedi 109 tl kdv li.
7,5 cm metrik 6 civata piyasada tonla,3 numaralı karşılıkta çoğu tamircide var çıkma yada sıfır.
bu arada su devirdaim keçelerini,fren,yada debriyaj balatalarını,yağını filtresini,ön amortisör yağlarını değiştirmek isteyen olursa istanbul anadolu yakasındayım,hafta sonları yardımcı olurum.beraber yaparız.
elimde 10 kg kadar sea/10w mobil amortisör hidrolik yağı var.
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51604
[url]http://d1204.hizliresim.com/w/j/4jrm1.png[/url]
ilk motor zaten 2001 civarı bi model kesinlikle 20004 değil,tek bujili yan kapaklarda yazısı yok,ön gaga düz,bmw amblem plastikleri2004 öncesi,koruma demiri ve camda öyle.sezon itibari ile max 10.000 e alınır.
ikinci siyah güzel eksisi,km biraz fazla,bagaj küçük,ön lastik bitik ,arka belli olmuyo,marş dişlisi ve devirdaim takımı,ön keçe isteyebilir.disklere bakmak lazım,bence yinede 12.500 e alınır.
üçüncüye bakmaya gerek yok bence.
dakarda zaten saydıkların orjinalinde de bulunmaz sonradan takılır.ama benım boyum 1.82 yinede dakar bana yüksek geliyo.parmak uçlarım dokunuyo yere.12.000 alınırsa tadından yenmez yinede.en temizi bence dakar.
YUNUS: Kusura bakma ya,kafamda hep istanbul olduğundan yer söylemek aklıma gelmemiş.borusan istinyeden aldım netten telini bulusun,motosiklet yedek parçadan elif hanımla görüş hesaba havale yap kargoyla yollarlar.özellikle resimdeki 2 numaralı plastiği istediğini belirt.2 adet tabi karşılıkları civataları var bende dersin.
CANEKİN: 2001 modellerdede 2 bujili olanları var,1-2 ay önce aldık arkadaşıma.ilandaki motorda
1-arka çanta
2-ön çamurluk
3-en az 1 sezonluk lastik
4-arka çamurluk (çamur sıyırıcı)
5-en fazla 2 yaşında orjinal akü
6-sağlam arka amortisör
7-orjinal aynalar ve birde tur camı varsa fiyat ideal bana göre.
bu günde kontak gidip gelmeye başladı bi gazla söktüm hemen,160 tl gibi bir fiyatı olan kontak adaptörü ellerimde fazla dayanamadı möleküllerine kadar ayrıldı.çıka çıka paslanmış yuvasında çalışamayan 2 adet yay yüzünden temassızlık problemi çıktı,yayları temizledim az daha uzattım,yağladım taktım 1 saatte yeni kontak hazırdı,
hemide badava![]()
Uğur kardeşim valla üşenmeyip bir gün buradan İstanbul'a basıp müsait olduğunuz bir günde sizden yarım gün gs kursu almayı çok isterim. Hatta bir gün bize uygulamalı ders bile verebilirsiniz, ciddiyim.:cat: Sizin gibi bilgili arkadaşlardan öğreneceğimiz çok şey var. Çoğu sözde usta bile bu saydıklarınızı beceremiyorlar.