Selamlar,
3 yıl 40bin km cbf150 deneyiminden sonra 2004 model gs ile devam ediyorum. motoru alalı 10 gün oldu fakat hava muhalefetinden getirememiştim, bu hafta sonu Karabük'e getirdim. Karabük üniversitesinde öğretim görevlisiyim. safranbolu'ya yolu düşeni beklerim.
alet 32binde gördüğüm ve anladığım kadar temiz, gösterdiğim ustada temiz dedi. zincir dişli seti istiyor. arka lastik daha diş var ama satıcı yıldan dolayı değiştirmek iyi olur dedi.
gelirken otobanda 130-150 km arası hızlarla geldim genellikle 140 ile. 300 km boyunca, 5.3 litre tüketim elde ettim. muhtemelen daha fazlası da olmaz
10 gündür oturdum forumu baştan sona okudum. ve olası problemler çözümleri vs word'e kopyaladım. bi elden geçireyim düzenleyeyim buraya da yazarım toplu veri elde edilmiş olur.
sol ön sinyalin camı yok, yatırmış aldığım kişi kırılmış, borusan da sadece cama 10euro demişler almamış. mekanik parça olmadığı için yan sanayi sorun yaratmayacaktır, varmıdır nerden alınır?
zincir dişli seti olarak DID mi tercih etmeliyim, değişimini kendim yapacağım. nerden alınır.
Görüşmek üzere.