BMW F650 GS-CS motosikletin restorasyonu

Herkese merhaba arkadaşlar 2002 model BMW motosikletin yeniden doğuşuna şahit olacaksınız. Motosiklet uzun süredir depoda atıl bir şekilde duruyordu sebebi ise mekanik sorunların olması. Burada buna çözüm bulup motosikleti fabrikadan çıktığı halden daha güzel hale gelmesi için uğraşıyorum sizide bu serüvene tanık olmanızı isterim. Fikirlerinizi benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok güzel video olmuş, elinize emeğinize sağlık. Yurt dışı kanallarda gördüğümüz bu tip videoların aynı kalitede ülkemizde de yapılmaya başlanması çok sevindirici. Geçmişte bir ara F650 Cs Scarver'ları epey bir araştırmıştım. Çok tatlı bir motor bence, tam şehir içi holiganlık yapma motoru.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Eline sağlık güzel çalışma
Kozmetik kısmında yaptıklarını da bekliyoruz

Kendisi ilk motorumdur, yeniden hatırlamak iyi geldi

Çok güzel video olmuş, elinize emeğinize sağlık. Yurt dışı kanallarda gördüğümüz bu tip videoların aynı kalitede ülkemizde de yapılmaya başlanması çok sevindirici. Geçmişte bir ara F650 Cs Scarver'ları epey bir araştırmıştım. Çok tatlı bir motor bence, tam şehir içi holiganlık yapma motoru.
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp izlediğiniz için. Motorun aşırı torklu olduğunu düşünüyorum piston ve stork mesafe ölçüleri biraz fazla bakalım bittiğinde gerçekten serseri mayın olabilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp izlediğiniz için. Motorun aşırı torklu olduğunu düşünüyorum piston ve stork mesafe ölçüleri biraz fazla bakalım bittiğinde gerçekten serseri mayın olabilir.
30 Küsür dk çok keyifli izledim. Proje bitimini dört gözle bekliyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Video'yu akşam attığınızda izleyecek içerik arıyordum kaymak gibi gelmişti, özellikle bloğun üstündeki kirler temizlenip boyandığını görünce içimdeki yağlar eriyor sanki. :)

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
İkinci motorumdu, çok severek sürdüm. Enduro uğruna satmıştım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Müthiş. İmrenerek izledim. Çok titiz ve detaycı bir çalışma. Elinizdeki alet edevatı kullanma şekli ve beceriniz de mükemmel. Umarım civata arttırmadan toplarsınız :)

Zamanında ben de atıl duran 1980 model bir yol bisikletimi toplamıştım. Hala duruyor evin içinde. Gerçekten keyif veriyor.

Kutlarım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Tek kelimeyle harika.

Devirdaim pompası milini orjinal mi aldınız, yoksa el işçiliği tornada mı yapıldı merak ettim. Boyada kenarları almak hep zordur, iki kat bantlama ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Bir de deterjan ve benzini karıştırdınız ancak su eklemediniz. Deterjandaki hidrofilik enzimlerin aktifleşmesi için suya ihtiyacı vardı :) Bir dahaki sefere su da eklemenizi öneririm.

Muhteşem, çok beğendim. Yerli bir kanalda bu kalitede, bu uzmanlıkta iş görmek çok mutlu etti. Abone oldum, takipteyim.

Video'yu akşam attığınızda izleyecek içerik arıyordum kaymak gibi gelmişti, özellikle bloğun üstündeki kirler temizlenip boyandığını görünce içimdeki yağlar eriyor sanki. :)
o zaman benim kanalım tam sana göre diğer restorasyon videolarımı izlemeyi unutma. yeni projelerde görüşmek üzere. saygılarımla

Tek kelimeyle harika.

Devirdaim pompası milini orjinal mi aldınız, yoksa el işçiliği tornada mı yapıldı merak ettim. Boyada kenarları almak hep zordur, iki kat bantlama ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Bir de deterjan ve benzini karıştırdınız ancak su eklemediniz. Deterjandaki hidrofilik enzimlerin aktifleşmesi için suya ihtiyacı vardı :) Bir dahaki sefere su da eklemenizi öneririm.

Muhteşem, çok beğendim. Yerli bir kanalda bu kalitede, bu uzmanlıkta iş görmek çok mutlu etti. Abone oldum, takipteyim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Devirdaim mili aslında iş makinesine ait sibobtan yapıldı. Mil yüzeyi zaten ölçülerimize uygundu. Zaten bu milin en büyük özelliği sert malzeme ve taşlanmış yüzeye sahip olması. tornada bu sertlikteki malzemede bu yüzey kalitesine ulaşmak zor olabilir. Boyunu tornada delikleri ise sütun matkapla deldik tabiki bir kaç kalem kırdık. bu yüzey kalitesine ve paslanmaya dayanıklı sert malzeme için ideal bir seçim olduğunu düşünüyorum sibopların.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X9 videonuzuda izlemiştim. Emeğinize sağlık.
Evet eski videolarımda birisi. ilginiz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim. İnşallah tamamını da bitirmek nasip olur.

8:08'deki çiğköfte tepsisi beni benden aldı....Şaka bir yana ellerinize sağlık.Eli anahtar tutan insanlara sonsuz saygım var.

8:08'deki çiğköfte tepsisi beni benden aldı....Şaka bir yana ellerinize sağlık.Eli anahtar tutan insanlara sonsuz saygım var.
çiğ köfteyi tam istediğim gibi yapamayınca tepsi bari boşa gitmesin dedim. çok motor parçası yoğurdum içinde. o artık benim için çiğ köfte tespisinden ziyade motor tepsisi oldu.

Hocam şu 11.55 de yaptığınız karışım nedir?
merhabalar. dizel içerisine bir miktar bulaşık deterjanı döktüm. kıvamı biraz arttığı için hemen yüzeyden akmıyor bu bir avantaj ama muhteşem bir fark yaratıyor mu derseniz çok az diye bilirim ama bir miktar dizel kokusunuda azaltıyor deneyebilirsiniz ama plastik yüzeylere kesinlikle mazot değdirmeyin değersede hemen temizleyin.

Elinize sağlık valla harika, bende çok izlerin restorasyon videolarını. devamını bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar