Bmw F650 GS (2008)

bundan sonra alacagım motordur f650. 95-96 büyük kasa olacak. bir arkadasımda var beyaz renk ara sıra kullanırım. küçüklüğümden beri hayalimdir polislerde vardı bir zamanlar. rotax motor tek silindir alttan vurdugu zaman motor kullandıgımı anlıyorum. değişik bi tadı vardır..

Süper Moderatör (BBRR)
Gültekin

Bu sorun değil aslında sadece hidrolik eksiltmiş.. bunun nedeninin bulabildinmi peki

marwel114 ilk mesaja 2008 model 800 cc gs in teknik özellikleri ve şu andaki satış fiyatınıda ekleyebilirmisin ...

Gültekin

Bu sorun değil aslında sadece hidrolik eksiltmiş.. bunun nedeninin bulabildinmi peki

Bir daha bakmadım. en son bıraktığımda, canafor gibi tutuyordu. :wiinkk
Bu hafta sonu kısmetse hasret bitiyor. :)

Sakaryadan bir müşteri çıktı. dönüşte ona uğrayıp, göstereceğim Fıstık'ı
Anlaşırsak, 2004< modellere zıplayacağız inşallah. :wiinkk:

Hayret ilk defa BMW gibi firma Ducatiyi taklit ediyor yan uzay sasi modeli BMW nin tarihcesinde olmayan bir sey. Birde cift silindir. Bu sanki Ducati Multistrada kopyasi.

DucatiMultistrada620%20032_edited.jpg

2008bmwf800gs7zv5.jpg

arkadaslar bmw ye gıdıp test edın...kesınlıkle asık olacaksınız..racıngcıler f800 de kendılerını bulabılırler

güzel motor la cihan nie knedi motorunun resmini koymadın :D

Haklısın yaa koyalım tabi :mrgreen:

İşte benim F650 BJK :cherry:

Burda da beraberiz kankimle :)

Bu arada senin cam gelmiş levent hayırlı olsun, yine bu arada benim de dakar cam geldi, bence çok da yakıştı :)

Gültekin

marwel114 ilk mesaja 2008 model 800 cc gs in teknik özellikleri ve şu andaki satış fiyatınıda ekleyebilirmisin ...

Abi F800 ün altına link koydum oradan bakabilirsin teknik verilere :cat:

Hayret ilk defa BMW gibi firma Ducatiyi taklit ediyor yan uzay sasi modeli BMW nin tarihcesinde olmayan bir sey. Birde cift silindir. Bu sanki Ducati Multistrada kopyasi.

DucatiMultistrada620%20032_edited.jpg

2008bmwf800gs7zv5.jpg

Bence çok alakasız bir benzetme yapmışsın arkadaşım, tekrar düşün istersen :wiinkk:

.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende yeni f650 gs i test etme imkanıbuldum mütiş birmotor bu cc de bu performansda bukadar az yakmasııçok şaşırıtcı..
bence tek kelimeyle mütiş bir motor ilk kez elcik ısıtma ve abs gibi sürüş konforunu arttırıcı özellikleride kullandım ve hayran bu motoru almaya yeticek birgücüm olsa hiç tereddüt etmezdim çünkü fiyatının hakkını fazlasıyla verebilcek bir makkina

beniim kafamda tek soru işareti bırakan tarafıı motorla önteker arasında motor bloğunu koruyucu bir aparatın olmayışı benim yuhafıma gitti.

ama ne olursa olsun bmw yi çok daha ilerilere taşıycak birmodell
BMW tekrar tekrar tebrik ediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar