alışmışız zincirli motora kayış biraz garip geldi
Black Ice, zamanında siyah beyaz televizyona alışmıştık renklisi geldi, videoya alıştık tam dvd çıktı, karburatöre alışmıştık enjektör geldi, arabalarda triggerde kullanılan kayıştan daha sağlam bu aktarma kayışı. Kevlar alaşımlı, yani kurşun geçirmez yeleklerde, zırhlı araçlarda Harleylerdede kullanılan bir malzeme kevlar denen bu menem. Şaka bir yana kimse alışamadı. Beni günde 10 kişi çevirip kopmuyormu bu abi diyor. En sonunda kopuyor diyorum. E nasıl yani kopsa yürümez motor dediklerinde. Bu sorudan sıkıldım kayış değil ben kopuyorum, kayış sıyırıyorum demeye başladım

Kıbrıs lıymışsın, Kıbrısta araba kullandım idare ettimde soldan akan trafikte motor kullanmayı gözüm kesmemişti. Halbuki bir alışık olsam soldan akan trafiğe Kıbrısta teker basmadık yer bırakmazdım motorla.
Topicin konusuna gelince, CS yani Scarver keyifli alet (tabiki bana göre şahsi fikrim). Şehir içi kullandığım araziye çıkmadığım için CS aldım. Hem zincir yağlama derdim yok 60.000 km ömürlü (en az) 90.000 mil yapan var.
Tercih ederken keyfinizi kullanım amacınızı ve zevkinizi sınayın, alacağınız motorun selesine oturup biraz kullanın. Buyuk markaların motorlarının hepsi ciddi ve maliyetli AR-GE çalışmalarından sonra ortaya çıkar ve hayal kırıklığına uğratmazlar.
Keyifli sürüşlere.