belki geç kaldım ama ilerde aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlara cevap olur.
karbüratör içindeki şamandıra takılı kalmış.
motoru arkadan kaldırıp bir iki sefer yere biraz sert bırakınca geçebilir ya da,
karbüratörde bulunan iki adet sıvı temizleme vidalarına tornavidanın tersiyle bir iki sefer tıklayabilirsiiz.
ben aynı sorunla birlikte 5000km yakın yol yaptım. hala benzin musluğunu kapatmayı unuttuğum zamanlarda sorunu yaşıyorum. sol altta sarkan ve ucu kapalı hortumu açtığınızda fazla benzin boşalır ancak hava filitresine kadaar ulaştıysa filitreyi kurutmak gerek.
1994 Model F650 kullanıyorum. Geçtiğimiz pazar günü yaklaşık 300 Km. yol yaptım. Sorunsuz bir şekilde geldim ve motorumu park ettim. Ertesi gün biraz yerinden oynatmak isteyince aşağıya benzin damladığını gördüm. Hemen sağını solunu söküp kontrol ettim benzin hava filtresinden geliyordu. Hava filtresini söktüm ve yaklaşık 1 bardak kadar benzin boşalttım.
Buraya benzin dolmasının sebepleri ve arızanın giderilmesi konusunda bilgi ve deneyimleri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
belki geç kaldım ama ilerde aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlara cevap olur.
karbüratör içindeki şamandıra takılı kalmış.
motoru arkadan kaldırıp bir iki sefer yere biraz sert bırakınca geçebilir ya da,
karbüratörde bulunan iki adet sıvı temizleme vidalarına tornavidanın tersiyle bir iki sefer tıklayabilirsiiz.
ben aynı sorunla birlikte 5000km yakın yol yaptım. hala benzin musluğunu kapatmayı unuttuğum zamanlarda sorunu yaşıyorum. sol altta sarkan ve ucu kapalı hortumu açtığınızda fazla benzin boşalır ancak hava filitresine kadaar ulaştıysa filitreyi kurutmak gerek.
motoru çalıştırdınız. farlarınız açık. sorun yok herşey yolunda ancak farları kapattığınızda 3000 deviri bile göremiyorsunuz. gaz yemiyor. regülatör arızalıdır. sanel srr 685 uyar. 25 ytl. hatta iki tane alır yedeğide yanına monte edersiniz.