Evet gayet kullanışlı oldu.Dakar camdan daha dik ve daha uzun olmasına rağmen hiç titremiyor.Yüksek süratlerde sonuç harika.125 YTL'ye yaptılar.Daha kullanışsız ithal camların üçte biri fiyata.Burada şunu söylemem gerek.Yaptıracaklar muhakkak motorlarıyla gitsinler.Tam turlarda iyi ayarlamak lazım camı.Kappa Givi de bile değiyor.Bunu söyleyeyim.gayet güzel olmuş.. güle güle kullan... maaliyeti ne goldu sana ?
Sağolasın...................tşkler bilgilendirmen için :cat: çok makul bi fiyat.. tekrar güle güle kullan :wiinkk:
hayırlı olsun dostum...çok sessiz oldu bu iş...sessiz ama derinden gittin..12 den vurmuşun..![]()
Kesinlikle olacaktır.Sen de gidince ilgi alakayı göreceksin.Benimki gibi uzun bir cam yaptır,rahat et gültekin.benim de far camı yaptırmam gerekiyor.
bir de ön camın açısı değişecek. tüm rüzgarı kaska vuruyor, yumruk yer gibi gidiyorum yolda.
sanırım burası yardımcı olur.
sağol.
Sağolasın metehan.Yine de kalbim sizinle ve marka ayırmaksızın tüm motorcularla.Ama sana birşey söyliyeyim mi;CBF ile kimse selam vermezdi.(BEN HARİÇ)Şimdi büyük küçük herkes selam veriyor.''Ye kürküm ye'' hesabı bu olsa gerek.
Kesinlikle olacaktır.Sen de gidince ilgi alakayı göreceksin.Benimki gibi uzun bir cam yaptır,rahat et gültekin.
doğrudur dostum...aynen dediğin gibi bu hayat...:cat:yakışır sana biraderim...herkes herşeye sahip olsun isterim...