Temizini bulursan düşünebilirsin. Bu motorla 3 yılda 50 bin km'ye yakın yol yaptım.
Bence Yere sağlam basar, dengeli bir motordur. Üzerinde güvende hissedersin. Kıvraktır. Şehir içi için biçilmiş kaftandır. Yukarıda söylediğim kadar km yaptım ama bir kez bile zincir yağlamadım

Çünkü kayışlıdır ve kayışı minimum 40-50 gider. Max. sürati GS'den biraz daha iyidir 195'i görürsün. 160-170 hiç zorlanmadan gider. Benzin deposu sele altındadır. Öndeki oyuk müthiş işe yarar market, pazar alışverişini yap koy oraya yoluna devam et. Frenleri ABS söylemeye gerek yok. Elcik ısıtma kışın en büyük dostun olur. Şehir içi yakıt tüketimi 3.5 litre cıvarıdır. (+-0.2). Torku gayet iyidir, hızlanması da aynı şekilde.
Parça fiyatı sanıldığı kadar yüksek değil, borusan işçilik fiyatı ise sanıldığından yüksektir üzer insanı. O nedenle bir usta bulman lazım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama ankara-antalya çizgisini geçince servis bulamazsın. Titreşim makinesidir. 160'larda aynadan baktığında arkadan bir ordu dolusu motosiklet geliyor sanırsın. Çünkü arabaların iki farı üst üste biner. O derece titreşir. Zamanında arka çanta içinde 1.4 prime lens parçalamışlığım vardır o titreşimle. Hatta bu titreşimden bir kez otoyolda sol taraftaki kapağı bile düşürmüşlüğüm vardır. (Sağ ve sol yanda krenaj üzerindeki kanat şeklindeki kapakçıklar çıkabirılabilir hatta üzerlerindeki BMW logosu'da ayrıca çıkar. O logo'da pek ucuz değildi.)