BMW 7.45 V8'in motora dönüştürülmesi

Az önce denk geldiğim videodur. Videoyu biraz daha ileri sararsanız görebilirsiniz. Keşke çalıştırabilselermiş. 2.20den itibaren görebilirsiniz.

Bu videoyu ilk koyduğu zaman izledim. Yemin ederim durup durup arada açıyorum tekrar videoyu. Sanki fabrika çıkışi gibi işçiliği var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Video çekmeden önce lensi silselermiş iyiymiş... Buzlu camın arkasından çekilmiş gibi.

Aküsü yetmiyor diyor. Daha nasıl yetsin? Güldür güldür çeviriyor işte krankı.

Bir de H2 ile H2R aynı motosiklet değil. Biri diğerinin tam iki katı fiyatında...

Bi GTR R34 motoru koysaymış nasıl olurmuş acaba, hem daha küçük hem de daha performanslı. (Tabi R35 motoru olsa daha iyi olur ama sığmaz)

şimdi bu motora ducatinin bütün elektronik sistemlerini eklesek stabil bir sürüş sağlar mıyız ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamlar yıllarca almanya'da buyuk ıhtımal cogunlukla Almanca konustukları ıcın , konusma lisanları bozulmustur normaldır bunlar

Bilakis bozulmamis, lokal aksan oldugu gibi duruyor :)

Bu arada, liseye basladiktan sonra yurt disina gidip, ne kadar uzun sure olursa olsun kalan insan, Turkceyi bozuk konusuyorsa ayak yapiyordur... net.

ali abi candır 20 bin abonesi vardı şimdi 114 bin abonesi özü sözü bir adam

Alejandro youtube un fenomenlerinden. Zamanında almanyaya gitmiş bir tır şöförü. Çok hayranı var, bol bol da çeşitli arabalarla videosu var. Şöyle bi fragmanını ekleyeyim de, detaylı bakıp takip etmek isteyen olursa youtube dan takip edebilir :)

Son düzenleme:
Çoook eskiden beri takipte olduğum abi.Lakin ki bu motor denişikmiş.Gereksiz bence tamamen fantazi

biz daha 3.20ye binemiyoruz adamlar 7.45 motorunu motosiklete montelemişler vay be
3.20yi de geçtim orta halli bir araca binemiyoruz lan :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar