BMW 1200 GS mi yoksa KTM 390 mı ?

Herkese merhabalar kısa ve öz olarak soruyorum fiyatlarının birbirine çok yakın olması sebebi ile 2004 bmw mi yoksa 2013 ktm mi ? Sizden ricam kullanıcılar yazsın bakımlar olsun arızalar olsun handikaplar artılar eksiler biraz bilgilendirme yapalım şu ikili hakkında üç harflilerle başım dertte :)

ne amaçla motor kullanıcağına bağlı bence şehir 1200 cc bmw yakıt olarak çok gelir

390 duke apayrı bir dünya bmw r 1200gs apayrı.
Ne açıdan yorumlayayim bilemedim valla. 2013 model 0 km aracı tercih ederim ben bu durumda KTM yani . Cok daha ekonomik (benzin açısından).Şehir içinde de üstüne tanımam ama dag Bayır gezmek ise derdin BMW derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Kısa mesafe sürüş ler yapacaksan KTM 390 Duke yok bastimmi inmem kolay kolay dersen BMW R 1200gs.

1200gs çok yakmaz. Şehir içinde ortalama 6 yakarsınız ancak bu iki motoru kıyaslamak saçma olduğu kadar 1200gs 2004 ağır bakımı arızası sizi ciddi anlamda sağlam üzer ancak bunlar dışında masraf ettirmez. Önemli olan temiz motoru bulmak. GS ile şehir içinde rahat olmanız için 185 falan olmanız lazım. 175 boyla ışıklarda durmamak için çok önceden yavaşladığımı bilirim :) Duke 200 arkadaşımda var, tam şehir motoru pratik ufacık frenler falan harika. 390 muhakkak daha iyidir ancak bu iki motoru yanyana görseniz 390 mobilet gibi kalır :) Bence siz f800de orta yolu bulun :p

şimdi ben uzun zamandır hem cbf 150 hemde bmw r 80 gs kullanıyorum üç harfliyle 2000 km lik seyahetlere dahi çıkıyorum sorun yaşamıyorum düşünün motorla aramda sadece üç yaş var aynı zamanda bir kurye şirketim var bi çok motoru iyi bilirim ancak birde sizlerin önerilerine kulak vermek istiyorum şu alacağım motosikleti ise hem günlük kullanım kurye hariç hem hafta sonu hem tatilde hem gezilerde kullanıcam bakalım kimler daha neler yazıcak :) bu arada bmw 1200 gs i kademeden ibrahim ustamız var ondan alıcam yani makinada sorun olma ihitmali bizim ab ye girme ihtimalimizden daha düşük :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hngisi büyük ise onu alınız. bmw

Yeni başlık açmayım bana da yardımcı olun. ben de köye taşınıyorum. Orada kullanmaya at mı alayım eşek mi alayım?

şimdi ben uzun zamandır hem cbf 150 hemde bmw r 80 gs kullanıyorum üç harfliyle 2000 km lik seyahetlere dahi çıkıyorum sorun yaşamıyorum düşünün motorla aramda sadece üç yaş var aynı zamanda bir kurye şirketim var bi çok motoru iyi bilirim ancak birde sizlerin önerilerine kulak vermek istiyorum şu alacağım motosikleti ise hem günlük kullanım kurye hariç hem hafta sonu hem tatilde hem gezilerde kullanıcam bakalım kimler daha neler yazıcak :) bu arada bmw 1200 gs i kademeden ibrahim ustamız var ondan alıcam yani makinada sorun olma ihitmali bizim ab ye girme ihtimalimizden daha düşük :)

Maddi açıdan sorun yoksa Gs ile duke kıyaslamak bile saçma.

parası yakın die buzdolabı ihtiyacın varken çamaşır makinesi düşünmek gibi bişey bence

mrb ikisinide kullanmamis ama ktm 525exc kullanmis bmw nin duyumlarini almis ve senkron ayari diye ciddi bir durumu oldugunu duydugum biri olarak ben ktm in biraz daha cc li bir modelini secerdim 390 1200 e gore cok kucuk kalir gibime geliyor ozellikle uzun gezilerde

Uzaktan yakın alakaları yok.Gs hakkında hiç bir fikrim yok.

Ktm 390 arkadaşımın eşinde ve 2.200km'de.Kullanma şansıda elde ettim bir kaç sefer...Cidden farklı motosiklet fakat Ktm 2010'dan itibaren imajını biraz sarstı.Şahsen ben İzmir de 17000 ve 24000de ciddi mekanik sorunlar yaşayan Duke 200 biliyorum.Onun harici ecnebi sitelerinde homurdanan kullanıcılar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar