BMC motor videosu

merhaba arkadaşlar

bu 2005 model BMC servisin motor videosu sağolsun servişçi abi bunu çekmeme izin verdi aracın içindeki konsol çıkıyor ve altında motor var aslında bunu motoru bağırtmak için çekmiştik ve amacımıza ulaştık videoda yokuş yukarı çıkarkenki motorun bağırmasını duyabilirsiniz tavsiye ederim kendi yapımımdır ... :)

BURDAN YÜKLEYEBİLİRSİNİZ

NOT: film rapidshareye yüklenmiştir nasıl bilgisayarınıza yükleyeceğiniz ana başlıkta adminmer tarafından belirtilmiştir film avi formatında ve 14 mb kadardır

Dostum alakaya cay demle diye bir deyim var bugun tam kulanilacak seymis.Motosikler sitesinde BMC kamyonetin videosunun ne isi var cozemedim.Hani cok ozel bir mustang motoru filan olur yada F1 motoru muhendislik harikasi diye izlerdik ama bu BMC nin oyle bir sansi da yok.Sirf motoru cekmisiniz oyle tingir tingir bir dizel motor karsimda surekli.Ne ise ben bir sey anlamadim bundan anlayan olursa bana da anlatsin bir zahmet,:pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tebrikler .

Çok güzel bağırmışsınız.

Bende kendi motorumu basbas bağırtmak, milleti kendime sövdürmek i için konsolu çıkarmak istiyorum. Ancak benim motosikletimde konsol yok. Motor zaten açıkta. Bmc servisinin adresini, telefonunu ve bağırttığınız rampanın adresini alabilirmiyim. Yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler

zeda3000' Alıntı:
Dostum alakaya cay demle diye bir deyim var bugun tam kulanilacak seymis.Motosikler sitesinde BMC kamyonetin videosunun ne isi var cozemedim.Hani cok ozel bir mustang motoru filan olur yada F1 motoru muhendislik harikasi diye izlerdik ama bu BMC nin oyle bir sansi da yok.Sirf motoru cekmisiniz oyle tingir tingir bir dizel motor karsimda surekli.Ne ise ben bir sey anlamadim bundan anlayan olursa bana da anlatsin bir zahmet,:pr:

valla ben onu düşündüm hatta verip vermeme konusunu baya düşündüm ama baktımki bir kaç örnek araba videosu var bende çay demlemeyi seviyorum zaten :D amacım dizel japon motoru göstermekti hep f1 mtorlarını hep mühendislik harikası motorlaramı bakıcaz :) birazda araya nane limon sıkayım diye düşündüm bilmiyorum iyimi yaptım :pale: :silent: :pr:

Akira' Alıntı:
Tebrikler .

Çok güzel bağırmışsınız.

Bende kendi motorumu basbas bağırtmak, milleti kendime sövdürmek i için konsolu çıkarmak istiyorum. Ancak benim motosikletimde konsol yok. Motor zaten açıkta. Bmc servisinin adresini, telefonunu ve bağırttığınız rampanın adresini alabilirmiyim. Yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler

valla teşekkür ediyorum ne diyim ama bunu bağırttığımız yerde kimse bize sövmedi fark ederseniz münübüs bu ses sadece içeriye gidiyor ve kimsede olmadığı için sövülme tehlikesi yok :) ben servis telefon nosunu bilmiyorum ama bağırttığımız yer dolapdereyi kurtuluşl caddesinin son durağına bağlayan yokuş

son olarak motor her seferinde o yokuşu çıkarken bağırıyor ama o kapak kapalı olduğundan ses gelmiyor içeriye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bmc motorsiklet üretmiş sandım:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
godfather' Alıntı:
valla teşekkür ediyorum ne diyim ama bunu bağırttığımız yerde kimse bize sövmedi fark ederseniz münübüs bu ses sadece içeriye gidiyor ve kimsede olmadığı için sövülme tehlikesi yok :) ben servis telefon nosunu bilmiyorum ama bağırttığımız yer dolapdereyi kurtuluşl caddesinin son durağına bağlayan yokuş

son olarak motor her seferinde o yokuşu çıkarken bağırıyor ama o kapak kapalı olduğundan ses gelmiyor içeriye :)

Ben teşekkür ederim

Yazımı tekrar okuduyunca sövdürtme kısmının maksadını aşıp yanlış anlaşılabileceğini farkettim. Ben yazımı değiştirecekken sen Naiflik yapıp alttan aldın, üstüne birde teşekkür edip beni mahçup ettin. :rendeer:

Ne bileyim böyle değişik birşeyler beklerken. Horhor diye çalışan bir motora 2 dakika boyunca bakınca biraz garipsedim:cyclopsan

Süper bir video tebrik ederim:queen:
13 mb ı boş yere indirdiğimi düşünüyordum ama yanılmışım...hayalimdeki BMC nin motorunu seyretmek bana haz verdi...:bounce: Paylaşım için sağol...:cat:

::alkiis:: ::biggrinn ::alkiis:: ::biggrinn ::deliir:: :sunny: :cherry:

Bu video'yu ancak bir mekanik, motor hastası anlayabilir. Herkesin anlamasına gerek yok :cherry:

valla teşekkür ediyorum moderatöre bile mesaj attım öyle tepki alınca yanlış yeremi açtım diye galiba doru yerdeymiş :D

Yeterince motor mekanik ve teknik hastasıyız bu topic dekiler olarak o zaman...Bence herkes merak ettiği, hoşuna giden, diğerlerine gösterdiğinde birşeyler paylaşabileceği şeyleri koymalı...Forum bunlar için var:rendeer: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar