Blendax mı Pril mi? Motor yıkama

Arkadaşlar motoru yıkayacam birazdan, evde bunları buldum suyu hangisiyle köpürtiim? :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pril ile yıkarsan çok iyi durulaman gerek :)
Yoksa çok çabuk toz kapar :)

Derde bak ben de karbüratörü sökeceğim şimdi uyduruk benzin yüzünden:p

durulamadan kurulamadan clıt bang kardeşım tertemız yapar yagları söker ulasılmayan yerlerdekı kırleri söker alır:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bulasik sabunu ve çamasir suyu ile asla kaporta yikanmaz çünkü onlarla boyanin parlakligini ve direnç gücünü öldürmekte hatta günes altinda çatlatma riski çok büyük , bu nedenle onlarla asla yikamayin (cam olan yerlere birsey olmaz).
En güzeli özel araba yikama şampuani var onlar özel araba boyalari için üretilmistir , mesela boya üzerinde ince film gibi koruyucu yag birakir . Boyayi güçlendirir ve parlatir kuru yapmaz aksi halde çatlamalar olur.

Bulasik sabunu ve çamasir suyu ile asla kaporta yikanmaz çünkü onlarla boyanin parlakligini ve direnç gücünü öldürmekte hatta günes altinda çatlatma riski çok büyük , bu nedenle onlarla asla yikamayin (cam olan yerlere birsey olmaz).
En güzeli özel araba yikama şampuani var onlar özel araba boyalari için üretilmistir , mesela boya üzerinde ince film gibi koruyucu yag birakir . Boyayi güçlendirir ve parlatir kuru yapmaz aksi halde çatlamalar olur.

Çok sağolun dostlar ama cevap geç geldi, blendax ile bi güzel köpürtüp yıkadım. Canım çıktı. :) Ziebart vs. gibi yerler motoru kaça yıkayıp cilalar böyle detaylı olarak acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar