Blata'nın blatino model scooterini arıyorum

blatino05.jpg

blatino02_big.jpg

Blata_Blatino_Scooter_Small_Kit_01_1024.jpg

eskiden getiriyorlardı ancak ithalatçısı artık bu modelini getirmiyormuş, bisürü yer aradık, korlasa baktık, daytonaya baktık, sahibinden.com a baktık ama bulamadık, belki kıyıda köşede rastlamışsınızdır?

Ben bunlardan birini 15-16 sene önce kullanmıştım. Markası hiç aklımda değil tabi. Siyah olan ortadakine çok benziyordu.. Özellikle Blata bulabilir misin bilmiyorum ama Eminönü'nde bu tip scooterları bulabilirsin. Hani şu ucuza kask falan satılan yerlerde hep görüyorum bunları.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bundan var. seğman ve gömleğinin değişimini istiyor. bi ara toparlıcam ama kim bilir ne zaman.

geçen sene fuarda blata satan biri vardı fiyatlar 2500 dolardan baslıyordu bu senede buyuk ihtimalle gelir

bende bundan var. seğman ve gömleğinin değişimini istiyor. bi ara toparlıcam ama kim bilir ne zaman.

hocam memnun musun kullanımından? hızı ne civarda, yakıtı ne civarda? kaça ve nerden almıştın? genel bilgi verirsen çok sevinirim çünkü bulamıyorum..

2-3 gun once biyerde gordum sanırım bunun aynısını ama o gun 6-7 tane yer gezmiştim neresi oldugunu hatırlayamıorum smd ama hatırladıgım zaman ulaşırım size:wiinkk:

taksimden gidicem motorla, valla boşuna gitmek istemem, zira dün boşuna sirkeciye gittik orda bulabileceğimizi söylediler ama bulamadık.. mağazanın tam yeri veya adı varsa telefonla sorma imkanımız olur aslında..

acaip şirin bişi :)

bu konuyu güncel tutalım belki bende alırım :)

taksimden gidicem motorla, valla boşuna gitmek istemem, zira dün boşuna sirkeciye gittik orda bulabileceğimizi söylediler ama bulamadık.. mağazanın tam yeri veya adı varsa telefonla sorma imkanımız olur aslında..

valla adını bilmiorum onu aramaktansa gitmek daha mantıklı ozelden telefon numaranızı verirseniz bgun ugrarım oraya size bilgi veririm aksama dogru:cat:

hocam size zahmet olmasın, uygun olurda bakabilirseniz burdan haber verin, mağaza adını öğrensek yeter zaten, tekrar teşekkür ederim..

Son düzenleme:
buldum en üstteki resimdeki aletten var 750euro etiket vardı ustunde bitane var elinde assadaki bilgilerden ulasırsın artık beyoglu magazasında yokmus bosuna bakma oraya:wiinkk:

imgll9.jpg
[/URL] [/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar