Bizimkisi Bir Mobilet Hikayesi...Yıl 1991...

Tmm metehandro abım sen hele şu jeep alda bakarık havada atarık :cherry: :queen::queen::queen:

kekocan selçuk 20 sene bişeymi? ayasofya 1000 senedir ayakta ona ne dicen? teknoloji harikasımı :mrgreen: ayrıca
mete abi ben bu duyguları yaşamadım belki ama seni çok iyi anlıyorum :rendeer:

Emin abım sende vurdun oldurdun daha ne dıyım :queen::queen::queen:

Abi yazdıkların beni çok etkiledi, helal olsun.Senin yazdığın yazılar hep ilgimi çekmiştir ve hep iyi şeyler olmuştur.Ağzına yüreğine sağlık da abi benim de yaşım senininkine gelince senin gibi motosikletle daha az ilgilenmeye meğillenme durumları olur mu?
Saygılar...

Sabah sabah nostalji trenine bindirdin ya helal olsun sana mete...:cherry:
O günleri çok ararız bizler artık...:pr:

bizim aptican gibiydim ilkokul 2 ye gidiyodum :mrgreen: o günleri aslında hiç hatırlamak istemiyorum ama kötüde olsa maziye gitmek genede hoş oluyo.

kanka bluğ çağımdı benim 90 ların başı...körfez krizi pederin borsada tepe taklak olması herşeye sıfırdan başlaması falan bizim için yıkıcı günlerdi...

Güzel mesaj ve güzel şairlik örneği.. Mobilet de süper.. :) Ben de mobilette başladım ilk.. Dayımın motosikletiydi.. Hey gidi.. 9 sene ne çabuk oldu bee..
Zaman hızlı geçiyor.. Ya da biz yavaşız, o bizden hızlı.. Metehan usta Saygılar diliyorum.. Hikayemde kendimden birşeyler bulmadım değil.. Sağolasın..

şu an yaşadığın hayat size tad vermez...ama 10 yıl sonra yahu neydik dersin bi zamanlar...yüzünde çizgiler oluşmaya başlar...evladın sana "baba" dediğinde bir garip olursun benim gibi...

yav baba ne güzel yazmışsın.mobiletin mobilet olduğu zamanlar.bizim anılarda canlandı sayende sağolasın:rendeer:

mobiletin mobilet insanın insan olduğu insanın değerli olduğu dönemler kanka...arabanın evden pahalı olduğu dönemlerdi galiba...

Güzel nostalji abi :) (tabi yaşandığı zamanda aynı tat yok belkide)

Biz sana göre biraz daha bebeyiz tabiri caizse :)

Bizimde bisikletimiz vardı ama sadece bisiklet var yani,başka uğraş yok.(ateri falanda var ama binek olarak sadece bisiklet var. "Babam ne zaman getirir acaba" dediğim bisiklet. Bilmeyizki baba geçim derdinde. Akşam işten yorgun çıkmış. Bisiklet almayı mı görür gözü?)

Hep temiz tutardım. İnciğine boncuğuna kadar temizdi. (aslı bir bisiklet işte:))

Gerçi o malıma öyle bakmam bugüne bakışımı kazandırdı.

Ufak yaşta elime verilen bir bisikletin kıymetini bilmem şu an sahip olduklarımın kıymetini bilmemi sağlıyor çok şükür. (verene binlerce şükür)

Şu an pisikletim Hyo'nun yanında duruyor.

Ona bakıp dalıp gitsem gözümden yaş getirecek hatıraları canlandırır belki gözümde. (arkadaşlarımı,gittiğim yerleri hatırlatır,sokağımı hatırlatır)

Hyo'ya yada Agility'ye baksam henüz pek anıları yok. :)

Velhasıl kelam bir malın değeri onla neler geçirildiği,onan nasıl sahip olunduğu ile alakalıdır diye düşünüyorum. Yoksa yüksek cc olmuş,şöyle pahalı olmuş,böyle özel olmuş... hiç alakası yok.

yok kanka ben insanları yaşlarına göre değerlendirmem...mesela Serhat Ekinci bana naber lan metehandro der msnde...:p

büyük makina alacak durumum var ama almıyorum...nedeni eğer yüksek makina alırsam sağı solu çevreyi izleyemeyeceğim gezilerde...:pale:

mete abişu ana kadar seni hep izlemekle yetindim.fakat bu topic bana çok ii geldi evet bizlerde belki 20 yıl sonra buralar yazıcaz böle eskilerden bahsedicez herkes merakla okuyacak bunu çok istiyorum evet çok güzel bi gençliğin varmış sakın yanlış anlama yaşlandın demiyorum hala eski günlerdeki gibisin maşallah ultraukala akın senden çok bahsediyor çok iyi bir abi die ilk ist ye geldiğimde seninle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Süpersin abi. :cat:

Ultra sağolsun geçen geldiğine misafir edemedik mahcup olduk ona...selamımı iletiver...bu yazdıklarımız veritabanının bi köşelerine gider hayatda devam eder...bugün varız belki yarın yokuz...kader bize ne hazırlar bilemeyiz...

bu arada iyice felsefeye girdim he...:queen:

Atari,ilk Babamın gittiği kahvenin sahibi getirmişti.Kapının önünde ciğerci kedisi gibi bakıyodum.Bigün gel oyna deyince bende cılkını çıkarıp kahveden çıkmamıştım.Tekrar kapı önündeki yerime dönmem uzun sürmedi:mrgreen:.Kalp yakalamada ustasın Mete'cim:cat:.

yaşlandı Oğuz Baba....:pgeçti senden bu işler artık...köşene çekil...motosiklet camiasını artık gencler götürsün...

Tmm metehandro abım sen hele şu jeep alda bakarık havada atarık :cherry: :queen::queen::queen:

Emin abım sende vurdun oldurdun daha ne dıyım :queen::queen::queen:

offf...nedyon...ınfınıtye ilk seni pindircem...:pbide pataklıcam Ljmanlarda seni...nedeni yok la içimden öle geliyo...:queen:

Abi yazdıkların beni çok etkiledi, helal olsun.Senin yazdığın yazılar hep ilgimi çekmiştir ve hep iyi şeyler olmuştur.Ağzına yüreğine sağlık da abi benim de yaşım senininkine gelince senin gibi motosikletle daha az ilgilenmeye meğillenme durumları olur mu?
Saygılar...

Allah sendende hoşnut olsun...oluyor inan...büyüdükce olgunlaşıp mala mülke daha az değer vermeye başlıyorsun...:cat:

Sabah sabah nostalji trenine bindirdin ya helal olsun sana mete...:cherry:
O günleri çok ararız bizler artık...:pr:

vay abim...sende anlat bize bişeyler...

Gaza getirme şimdi be mete..
Bir ara döktürürüz hayatımızdan neşeli ve entrikalı hikayeleri salon fotolarıyla beraber..

Şimdi işe yoğunlaşmak gerek...Malum yine Urfa karıştı..:silent:

Gaza getirme şimdi be mete..
Bir ara döktürürüz hayatımızdan neşeli ve entrikalı hikayeleri salon fotolarıyla beraber..

Şimdi işe yoğunlaşmak gerek...Malum yine Urfa karıştı..:silent:

abi hayırdır niye karıştıı...ha şu malum yıldönüm muhabbetimiii...:pale:

sende kameraların önünde çocuklara muzmu dağıtcan yoksa abi...:queen:

Yıl 1991 KIŞI...

Mekan 4 Levent Seyrantepe Polis Lojmanları...3.Blok...

arka taraftaki 4X4 sanırım baya yeni bi model 2000 yakın :queen:

ben yemedi ama yiyenlere afiyet bal şeker olsun :cherry:

toplamaydı...Ayazağa Sedat Usta toplamıştı...toplama bişeydi...her parçası ayrı bir mobiletindi...istikrarlı bir çalışması yoktu...2 gün çalıştımı 1 gün mutlak stop ederdi...
zaten o cesetci be abi :queen:

Son düzenleme:
metehan abi süper bir yazı. ayrıca o mobilet dursaymış orjinal depo nikelajlarıyla baya değerli olurdu şimdi.:)
ayrıca istanbul hakkında söylediklerine katılıyorum. sanki herşey üstüme üstüme geliyor istanbulda.trafiği ayrı bir dert yollardaki çukurlar ayrı bir dert.

İstanbul'da yaşayanlar ikiye ayrılır
1-İstanbul'da yaşayanlar
2-İstanbul'u yaşayanlar :cat:

motörüm şuna benzer bişey...toplama...

..

[

ben yemedi ama yiyenlere afiyet bal şeker olsun :cherry:

Ayazağa güzeli tikatli oku...:cat:91 de fotomu vardı la...:pvardıda bizde o heyecan yoktu...var fotolarım 90 lardan bi tarayıcı alınca buraya koyarım..:pama kimbilir nereye atmıştır aney onnarı...

mete abi senin çocukluğunu hiç düşünemiyorum:mrgreen:

yaramaz agacan haylaz bir veletdim...:p

İzmir'e bekliyoruz abi :rendeer:

İzmir benim hayallerim...oralı sayılırm zaten...Oranın tadını alna başka bir yere gidemez açık söyleyeyim...ve İzmiri kimse aldatmaz...ama İstanbulun üzerine 50 kuma gelir...:p

metehan abi süper bir yazı. ayrıca o mobilet dursaymış orjinal depo nikelajlarıyla baya değerli olurdu şimdi.:)
ayrıca istanbul hakkında söylediklerine katılıyorum. sanki herşey üstüme üstüme geliyor istanbulda.trafiği ayrı bir dert yollardaki çukurlar ayrı bir dert.

abi motörü naptığımı bile hatırlamıyorum...bi kazada bi yerde bıraktıydım galiba...:queen:plaka falan zaten yoktu...

İstanbul'da yaşayanlar ikiye ayrılır
1-İstanbul'da yaşayanlar
2-İstanbul'u yaşayanlar :cat:

katılıyorum...

Bizimde vardı bir zamanlar bisiklet kullanmadan motosiklet kullandığım dönemlerde :)V tipi bayrak kırmızı bir önceki modellerinin deposu koltuğun hemen altındaydı ve arkada amortisör yoktu..Daha sonra 89 model Bionik 51 VS (düz depo) almıştık.İlk çelik jant modeli yaklaşık 18000 km yol yaptık,sonra motor bakımında pistona baktım,sinindir çevresi yarıya kadar siyah renkteydi.:cherry: Çok mu eskilere gittim ?:cherry:

Zaman bir şekilde akıp gitmeli Mete abi.. Durdurmaya çalışsak da durmayacak.. Saygılar.

Bizimde vardı bir zamanlar bisiklet kullanmadan motosiklet kullandığım dönemlerde :)V tipi bayrak kırmızı bir önceki modellerinin deposu koltuğun hemen altındaydı ve arkada amortisör yoktu..Daha sonra 89 model Bionik 51 VS (düz depo) almıştık.İlk çelik jant modeli yaklaşık 18000 km yol yaptık,sonra motor bakımında pistona baktım,sinindir çevresi yarıya kadar siyah renkteydi.:cherry: Çok mu eskilere gittim ?:cherry:

bionikler çok kalas motordu ya...hatta onlarda bi rakam yazardı ...51 miydi ne...Bionik 51...bide flıpper vardı dimi...bionik bi çukura girdimi ne tad kalırdı ne kemik...salarda sallardı...zıplatırdı...:p

gçmişi karıştırmada üzerine yok panda seni beni duygulandıramazsın sömürücü :p

senin bir motörün bilem yok...:pdaha ne beddua edeyimki sana...

Zaman bir şekilde akıp gitmeli Mete abi.. Durdurmaya çalışsak da durmayacak.. Saygılar.

bu günleri nasıl anıcaz kimbilir...büyük makinam olacakmı benim acaba...:p motörler LPG ye geçerse o zaman ben 1000 cc ye binerim...:p

valla adam sair gibi yazmis, kendimi pazar ogle saatlerinde adam gibi bi gazetenin köse yazarinin bi hikayesini okurmus gibi hissettim ... valla yuregine saglik... ama bi de su guzel yazina geyikle cevap vermeseler, yazmis olmak icin yazmasalar daha da guzel olacak...

İzmir e gel Metecan, buralarda karısuk kurusuk insanlardan pek yok, ask hala var, deniz bi baska kokar burda...:)

Son düzenleme:
güzel anılar keyifle okudum ellerine sağlık...
umarım bidahaki sefere ilk milli oluşunu anlatırsın:)...

Mete abi, 1000 cc motosiklet alacak paramız oldu da almadık mı :) :salut: :pr:

:pale:

valla adam sair gibi yazmis, kendimi pazar ogle saatlerinde adam gibi bi gazetenin köse yazarinin bi hikayesini okurmus gibi hissettim ... valla yuregine saglik... ama bi de su guzel yazina geyikle cevap vermeseler, yazmis olmak icin yazmasalar daha da guzel olacak...

İzmir e gel Metecan, buralarda karısuk kurusuk insanlardan pek yok, ask hala var, deniz bi baska kokar burda...:)

kanka inan 10 dakkelik yazı...konsantre olmadan içden gelen bi dürtmeyle oldu hrşey ansızın bir anda birden bire...geyik konusunda haklısın ..:)alıştık ya...geyik yapanlardanda yabancı değil ...bizim ormandan...:wiinkk:

güzel anılar keyifle okudum ellerine sağlık...
umarım bidahaki sefere ilk milli oluşunu anlatırsın:)...

sen...ben...federal...king...mertmertmert bi gün gidiyoz taammı...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar