Bizimkisi bir aşk hikayesi.

Uğruna videolar yaptığıma göre seninki tutkudan öte aşka dönüşmüş.

kız arkaşına böle bi vdeo hazırlamamışsan bu videoyu görmesin valla hayatı zindan eder

Yanlış anlamada insan nasıl bi psikolojik halle bu videoyu hazırlar hadi hazırladı yayınlar.:sunny::)

"Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini,

Hiç severmiydi Leyla zillisini"

Aga çok güldüm ya eline sağlık :mrgreen::mrgreen::queen:

Aga çok güldüm ya eline sağlık :mrgreen::mrgreen::queen:

Biraz duygusal biraz espirili olsun istedim :) bir yandanda dedemi anmak istedim . Şuan cbr ye biniyorsam dedemin katkısı çok büyük ...

Video güzel olmuş :) Bu arada Allah dedenin mekanını cennet eylesin seninde tekerin düz bassın :)

Konuyu yanlış yere açmışım , moderatörlerden rica etsem , motosiklet videoları bölümüne taşıyabilirler mi ?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel bir çalışma olmuş Berkut.
Ellerine sağlık.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Basit ama çok güzel bi video olmuş. Scooterde bile küçüğü büyüğü dinlemeden motoru kaskınızı takmanız falan ayrı bi örnek alıncak davranış bence :) scooterdada aynıymışşınız cbr'dada tebrikler umarım bigün herkes sizin gibi motosikleti sadece iş görücü bi taşıt olarak değil bir tutku olarak görür inşallah allah daha güzellerini nasip eder size ve tüm mt ailesine.

ALLAH DEDE'NİZİN MEKANINI CENNET EYLESİN.

Basit ama çok güzel bi video olmuş. Scooterde bile küçüğü büyüğü dinlemeden motoru kaskınızı takmanız falan ayrı bi örnek alıncak davranış bence :) scooterdada aynıymışşınız cbr'dada tebrikler umarım bigün herkes sizin gibi motosikleti sadece iş görücü bi taşıt olarak değil bir tutku olarak görür inşallah allah daha güzellerini nasip eder size ve tüm mt ailesine.

ALLAH DEDE'NİZİN MEKANINI CENNET EYLESİN.

Amin . Aslında resimlerde eldiven ve dizliklerim yok . Normalde giyerim . Yanlış örnek oluşturmayalım . Özellikle eldiven bana göre en önemli ekipmanlardan biridir .

Çok teşekkür ederim .

Len videoyu izleyince yaşlı gözlerle aşağı koşup motoruma sarılasım geldi ya la:queen:

Valla bende gt 250 r aldın 3 gun falan oldu cilaladım parlattım. Yannız koruyucu film yaptırmak lasım onu arastırıyorum yoksa böcek kalıntıları sakallara atan zift parçaları başa bela olacak berkut:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar