Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
susturucusu sökükse her gün benden küfür yiyenlerden,en azından burdakiler öyle ....kardeşim gecenin 3 ünde o sessizlikte bağırta bağırta evin önünden geçiyolar . bazen yanımdan geçiyolar ozamanlarda şöyle gidonu bir dürtiyim diyorum da sonra allahından bulsun diyorum. benim juyanmam sorun değilde kızım uyanıyo ondan sonra sbaha kadar uyut uyutabilirsen....ki o tarz insanların burda olcağını düşünmüyorum..paylaşim dedim.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya hocam dıslının kucuk olmasıda motora zarar be. cok yıpratırsın motoru hız yapcam dıye. bence bıraz buyuk bı dıslı tak.yapmısınız motoru ne guzel yazık etmeyım zorlamayın ıcadı. :jocolor:
Abi motoru bisiklet parçalarıyla tamamlamışlar, tekerler zaten Bisan güçlünün tekerlerden yani dedemin bisikletininkilerden :cherry: bu alet sanıyorum ki karbiratör ayarı filanda yapıldıysa 140 km. sürati görür tabii dağılmazsa ...