Bizi böyle görüyorlar.

ben herzaman zaten bişi ikinci sınıf insan olarak gördüklerini biliyorsum ama açık açıkta söylenmezki kardeşim :pr: iyi ki bmw bir aracım yok yoksa hemen satardım :cat:

adamlar kötü bir şey söylememişler ki doğru olanı ifade etmişler etrafta alacak verecek borç olayları cok ama lüx arabalardan gecılmıyor öncelıkli hedef kalkınma ve kendi teknolajimizi bir prestij sahıbı marka sınıfına ulaştırmak yerine dışardan hazır teknolajiyi alıyoruz devlette yüksek vergi ile nemalanıyor ilerleme yok daha bır iyi sınıfta olmayı geçtim motosıklet üretımımız yok bence sen alınma bizi yönetenler alınsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamlar doğruyu söylemiş ve borusan sağlam iş yapar ...

bende alaman firmasındayım ürünlerimizde ucuz değil yani
gerçek acıdır ama gerçektir. ayrıca gerçek bir tanedir.
tüm dünyada satış birincisiyiz.
yani memleket borçlu batıyo bitiyo deniliyor.
bireysele indiğinde harcamanın ve kaybın hesabı tutulacak gibi değil .

boşver takılma böyle şeylere ters bişey olduğuna inansalar ( rantçılar ) o yazıyı oraya çıkartmazlar

bize fakir diyenler utansın bu kadar lüx araba bu kadar çeşit hangi ülkede var....

1 BMW marka otomobil kaç aylık askari ücretle alınabilir? 80000 TL den başlıyor olsa fiyatlar 178 aylık askari ücret ediyor, yani 14.83 yıl demek... Askari ücretli çalışan vatandaş YEMESİN, İÇMESİN, BARINMASIN, ÇOCUGUNU OKUTMASIN... işte o zaman alır bir bmw 14 küsür senede..

iyi de adamların söylediği şey "fakir bir ülke ve %100 e yakın ithal vergisi".
ikinci sınıf insan gibi bir söylem yok.

bunu dile getirenler değil, ülkemizi bu hale getirenler utansın.

güzel söylemler ama problem bence şu.eskiden bir otomobil çıkardı avrupada 5-10 sene sonra Türkiye'ye gelir anca görürdük azımız açık bakardı çoğunluk.şimdi öylemi avrupada bir otomobil çıkıyor ve ya daha geliştirme aşamasındayken Türkiye'den sipariş veriliyor.en basiti bugatti veryon olan otomobil fiyatı 1.400 Euro Ülkemizden 3 adet sipariş almış,dünya geneli sipariş sayısı 11 adet.bu sonuçlara görünce böyle bir pazar olan ülkemize ve insanlarına bu fakir yakıştırması bence yalnış.en basit başka bir örnek İtalya en klas otomobiller orda üretilir ama binen kaç kişi cem yılmazda bile kaçtane ferrari var.adamlar üretiyor ama binemiyorlar,yerim öyle üretimi.üretipte binmedikten sonra yemişim üretimi,hep ihraç hep ihraç.o sonuca bakınca onlar bence fakir ki çok fakir.işin aslı nüfus ile alakalı.biz 80 milyon çogu avrupa ülkesi bir İstanbul nüfusu kadar anca o zamanda kendilerini zengin hissediyorlar ama domatesi sayarak alıyorlar.örnekler böyle uzayıp gidiyor.benim ülkemi ve insanlarını küçümseyen zihniyetin her zaman karşısındayım.kendi fikrim siyasilerin yalnışlarını zaten saymakla bitmez burda hiç girmiyeceğim o konulara.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fakir ama kisa sürede kalkinmakta mücadele eden ülke bunun farkindalar, diger balkan ülkeleri fakir ama hiç kalkinamamaktalar . Avrupada son 10 yildir Türkiye FAKIR ülke olarak geçmiyor daha dogrusu O biçimde Fakir degiliz zaten o sekilde olsaydik LÜKS araba hiç satilmazdi .
Birde su var ülkemizde o kadar hortumlayan , sahtekarlik , 3 kagitçi olmasina ragmen yinede kalkinmaktayiz , avrupada haberlerde Türkiyede olan sahtekarliklar söylenildiginde hemen gözler bana bakiyor ve soruyorlar ülkeniz bihayli gelismekte daha haala düzenbazliklar son bulmadimi? Bende diyorumki kolaymi Türkiye büyük bir ülke etrafimiz düsman dolu , onlarin parmagi yokmu saniyorsunuz hepsi kuyumuzu kaziyorlar ama biz yinede mücadele ediyoruz belki çok sürecek ama bir gün bizim insanimizda ayda 2000tl askari ücret alacik göreceksiniz...

Bu arada Alaman arabalarini hiç sevmem belki lüks falan ama beni hiç tatmin etmez varsa yoksa Japon yada Amerikan digerleri bos.

iyi de adamların söylediği şey "fakir bir ülke ve %100 e yakın ithal vergisi".
ikinci sınıf insan gibi bir söylem yok.

bunu dile getirenler değil, ülkemizi bu hale getirenler utansın.

çok doğru tamamen katılıyorum. fakir bir ülke dememiş zaten 'gelir düzeyi düşük' ifadesini kullanmış. haberin başlığına takılmayın yahu neler neler yazıyolar:mrgreen: hem dese bile ne olur ki.. ben yollara baktıkça hiç te fakir olduğumuzu sanmıyorum ülke olarak.. ya da para harcadığımız şeylerin farklılığından mı böyle görünüyor? bi haber vardı bi kaç ay önce; şuna benzer bişeyler yazıyordu ''dün falanca lisesinde bir öğrenci aniden bayıldı. yapılan tetkikler sonucu çocuğun 5-6 gündür hiçbişey yemediği ortaya çıktı, fakat bu çocuğun kullandığı telefon 1.500 tl civarındaydı..'' alın size bir örnek. daha neleri vardır kimbilir..

zaten başlık belli gazeteninde dümeni olabilir ama takip ettim bir düzeltme filan gelmedi.ve diyorlarki 25 senedir bu ülkede otomobil satıyoruz ve 10 senelik anlaşma daha yaptık diyor.yani 25 senedir sömürün milleti ve hayla küçümsemeye devam.en ucuz araçları 40.000 tl,kaç ülkeye satıyorsun bu araçları.ve bu araçları alanların gelir düzeyine bakmaları ülke nüfusuna göre gelir düzeyine degil derim.zaten gariban insan motor bile alıcak para bulamıyor orası ayrı bir dert.

zaten başlık belli gazeteninde dümeni olabilir ama takip ettim bir düzeltme filan gelmedi.ve diyorlarki 25 senedir bu ülkede otomobil satıyoruz ve 10 senelik anlaşma daha yaptık diyor.yani 25 senedir sömürün milleti ve hayla küçümsemeye devam.en ucuz araçları 40.000 tl,kaç ülkeye satıyorsun bu araçları.ve bu araçları alanların gelir düzeyine bakmaları ülke nüfusuna göre gelir düzeyine degil derim.zaten gariban insan motor bile alıcak para bulamıyor orası ayrı bir dert.

kedıdır o kediiii takma kafana tamercim sömüren sömürüyor da biz sömürende sömürülende olmayalım:rendeer:

yok be abi zaten bu milletin fikri belli,kim değiştirebilir onların fikirlerini.bunu yayınlayan gazetenin amacıda insanları onlara karşı kışkırtmak.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar